Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Рейси, які раніше анонсувалися як зимові, будуть відновлені не раніше кінця жовтня.

Авіакомпанія SkyUp, починаючи з 5 березня, призупинить виконання рейсів за маршрутом Київ – Турин (Італія).



Як пише ЦТС з посиланням на інформацію авіаперевізника, попередньо тимчасове обмеження буде діяти до 25 жовтня поточного року, тобто до початку сезону зимової навігації.

В авіакомпанії заявили, що скасування рейсів пов’язано з поширенням в Італії коронавіруса Covid-19. При цьому в компанії відзначили, що ніяких обмежень щодо пересування по країні, крім зон карантину, немає.

“Щодо Італії ми маємо великі плани. У цьому році польотна програма передбачає понад 10 напрямків з Києва і регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію і стурбованість людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації”, – прокоментував генеральний директор SkyUp Airlines Євген Хайнацкий.

Як тільки ситуація стабілізується, SkyUp планує відновити припинені рейси.

Читати  На Миколаївщині цього сезону отримали майже вдвічі більше туристичного збору

Нагадаємо, що перший рейс за маршрутом Київ-Турин авіакомпанія виконала в грудні 2019 року. При цьому польотна програма з Києва в італійський аеропорт, розташований поблизу гірськолижних курортів, передбачалася тільки на період зимової навігації.

Сьогодні в коментарі ЦТС в SkyUp повідомили, що рейси за вказаним маршрутом були цілорічними і на літній період продаж квитків на них також здійснювалася.

Читати  Як прикрасили Львів напередодні Нового року

Раніше ЦТС писав про те, що Ryanair з 17 березня до 8 квітня скоротить до 25% рейсів на короткі відстані (в основному, в Італію і назад). Зміни в розкладі польотів в компанії пояснили тим, що за минулий тиждень, в зв’язку з поширенням короновіруса Covid-19, у Ryanair значно скоротилася кількість бронювань на період з кінця березня до початку квітня. Також зафіксовано значне зростання числа неявок пасажирів на рейси, особливо з Італії та всередині неї.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *