Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Рейси, які раніше анонсувалися як зимові, будуть відновлені не раніше кінця жовтня.

Авіакомпанія SkyUp, починаючи з 5 березня, призупинить виконання рейсів за маршрутом Київ – Турин (Італія).



Як пише ЦТС з посиланням на інформацію авіаперевізника, попередньо тимчасове обмеження буде діяти до 25 жовтня поточного року, тобто до початку сезону зимової навігації.

В авіакомпанії заявили, що скасування рейсів пов’язано з поширенням в Італії коронавіруса Covid-19. При цьому в компанії відзначили, що ніяких обмежень щодо пересування по країні, крім зон карантину, немає.

“Щодо Італії ми маємо великі плани. У цьому році польотна програма передбачає понад 10 напрямків з Києва і регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію і стурбованість людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації”, – прокоментував генеральний директор SkyUp Airlines Євген Хайнацкий.

Як тільки ситуація стабілізується, SkyUp планує відновити припинені рейси.

Читати  В Італії знову продають будинки за 1 євро: що потрібно знати про розпродаж

Нагадаємо, що перший рейс за маршрутом Київ-Турин авіакомпанія виконала в грудні 2019 року. При цьому польотна програма з Києва в італійський аеропорт, розташований поблизу гірськолижних курортів, передбачалася тільки на період зимової навігації.

Сьогодні в коментарі ЦТС в SkyUp повідомили, що рейси за вказаним маршрутом були цілорічними і на літній період продаж квитків на них також здійснювалася.

Читати  Качанівський палац готується до реставрації

Раніше ЦТС писав про те, що Ryanair з 17 березня до 8 квітня скоротить до 25% рейсів на короткі відстані (в основному, в Італію і назад). Зміни в розкладі польотів в компанії пояснили тим, що за минулий тиждень, в зв’язку з поширенням короновіруса Covid-19, у Ryanair значно скоротилася кількість бронювань на період з кінця березня до початку квітня. Також зафіксовано значне зростання числа неявок пасажирів на рейси, особливо з Італії та всередині неї.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *