Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Напередодні новорічно-різдвяних свят центр Львова прикрасили святковою ілюмінацією, а вітрини магазинів і ресторанів – іграшками, гірляндами і ялинками.

Цьогоріч Різдво у Львові буде відбуватись в адаптованому до карантинних норм форматі. Місто відмовиться від проведення великих заходів. Заради збереження традицій планується проведення тематичних вистав, концертів та вертепів.



Зокрема, перед входом в Ратушу встановили авторську інтерактивну різдвяну шопку. Інсталяція зображує сцену народження Ісуса Христа. ЇЇ зробив торік скульптор Антон Лубій. П’ять двометрових фігур біблійних персонажів, вирізьблених із тополі, розмальовували діти. Зайти всередину, роздивитись чи зробити фото можуть усі охочі.

Читати  Відпочинок з дитячих мрій: у Великій Британії можна переночувати у переробленій пожежній машині

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав мешканців міста не брати участі у масових заходах, а святкувати вдома.

“Львів готується до святкування Різдва в особливих умовах. Цьогоріч воно вперше проводитиметься не так, як завжди. Будуть здійснюватися особливі заходи безпеки через карантинні обмеження. Однак ми розуміємо, що цей різдвяний період має традиції, і їх буде збережено. Акцент буде на проведенні менших заходів, невеликих локаціях, які все одно дадуть змогу людям відчути дух Різдва”, — наголошує заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читати  5 важливих порад тим, хто мріє відвідати піраміди в Єгипті

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *