Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У книзі “280 днів навколо світу” автор розповідає про нелегкий шлях за суворими канонами навколосвітніх подорожей від Британського Королівського географічного товариства. Ця книга — відверта, захоплива розповідь, що надихає, про всі перипетії навколосвітньої подорожі в наші дні.



Артемій відвідав усі шість континентів Землі, перетнув усі меридіани, усі часові пояси, двічі — екватор, три океани й понад 40 країн. 100 тис. км безперервного шляху без авіаперельотів — пересуваючись лише наземним і водним транспортом. 280 днів пригод і звершень, де з кожним кроком змінювався не лише світ навколо, а й сам герой. Шлях, який ледь не став фатальним, завершився в рідному домі — точці старту й фінішу.

Читати  Wizz Air запускає перший рейс з Борисполя

За результатами навколосвітньої мандрівки Артемія Суріна прийняли до міжнародного клубу видатних мандрівників The Explorers Club, нагородили орденом “Великі Українці сучасності”, а експертна рада Книги рекордів України за результатами голосування обрала його бренд-амбасадором України у світі. Навколосвітня мандрівка, яку він здійснив, також встановила чотири національні та два світові рекорди.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *