Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Письменниця і астролог Керолайн Фолкнер розповіла, в які країни краще всього поїхати кожному знаку зодіаку в 2020 році.

Овен



“У Новому році Овнам найкраще подорожувати в місця, які допомагають підвищити їх духовну енергію”, – розповіла вона.

Фолкнер порадила вибирати між островом Пасхи, древніми пірамідами в Боснії, горою Кайлас (Китай), а також Стоунхенджем і містом Бат, які знаходяться у Великобританії.

Телець

Игуани на Галапагоських островах

Тим, хто народився під знаком Тельця астролог порекомендувала їхати до місць, де збереглася первозданна природа, щоб в 2020 році думки прийшли в порядок.

Куба, Галапагоські острови (Еквадор), Ботсвана, заливши Барафандл в Уельсі, заповідник Котсволдс (Великобританія) або гори Сперрінс в Північній Ірландії – оптимальний вибір.

Близнюки

Стадо слонів в Національному парку Крюгера, ПАР

На думку Керолайн, Близнюкам в новому році необхідно “знайти внутрішню правду і натхнення”. Тому подорожі повинні стимулювати як розумово, так і фізично.

Цьому знаку зодіаку слід вибирати між курортом Санкт-Моріц в Швейцарії, ПАР, Аляскою (США), Брайтоном або Корнуолл (Великобританія), а також Дубліном (Ірландія).

Рак

Троїцька церква в селищі Гергети на схилі гори Казбек в Грузії

“Рік, що настав – початок більш яскравого шляху до емоційної свободи. Будь-який напрямок, який зцілює серце і надихає душу, має бути в списку подорожей у Раків”, – пояснила астролог “.

Читати  На Житомирщині під час лавандового фестивалю діяв «музей лаванди»

Вона розповіла, що найкраще відправитись в Грузію, долину Урубамба в Перу, на острови Барбадосу, а також в англійські міста Фрум і Йорк.

Лев

Міста світу. Нью Йорк

Фолкнер розповіла, що Левам у 2020 році на перше місце необхідно поставити “творчі дослідження та відкриття”, щоб не допустити емоційного вигорання.

Нью-Йорк (США), Париж (Франція), Копенгаген (Данія), Лондон (Великобританія), півострів Гоуер (Уельс), острів Скай в Шотландії – всі ці місця допоможуть Левам розслабитися і відкрити для себе багато нового.

Діва

Острів Сент-Майклс-Маунт в графстві Корнуолл, Англія

“Будь-яка країна або місто, який дозволить Дівам більше дізнатися про мистецтво, духовності, іншій культурі або історії, – буде надихати їх в 2020 році”, – впевнена астролог.

Такими місцями Фолкнер вважає: Лос-Анджелес (США), Тулум (Мексика), острів Ронг (Камбоджа), Хайленд (гірська частина Шотландії на Північно-Заході), Корнуолл і Сомерсет (Великобританія).

Терези

Новорічний феєрверк на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро, Бразилія

“У Терезів енергетичний підйом повинен відбутися в 2020 році. Подорожувати найкраще з партнером або, якщо це поки неможливо, то намагатися відкривати для себе нові радості”, – розповіла астролог.

Читати  Кіпр відкриває свої кордони для всіх відвідувачів з України з 1 квітня

Відправляйтеся на Мальдіви, Ріо-де-Жанейро (Бразилія), в Австралії, а також в Стратфорд-на-Ейвоні або Оксфорд, які розташовані в Великобританії – де буде можливість зміцнити відносини або почати їх.

Скорпіон

Вид на Блакитну мечеть через протоку Босфор у Стамбулі

На думку астролога, в 2020 році у Скорпіонів продовжать відбуватися зміни в особистому житті і кар’єрі. Для того щоб все склалося, вона порадила відправитися в подорож, яке посприяє духовного пробудження.

Наприклад, поїхати в пустельний місто Седона (Арізона, США), Єгипет, Стамбул (Туреччина) або острів Малл в Шотландії.

Стрілець

Вид на вулкан Агунг з боку храму Пура Лухур Лемпуянг на Балі, Індонезія

“Необхідно використовувати будь-які можливості для особистісного зростання і прогресу, які з’явилися в 2019 році. Для цього вибирайте місця, де багато простору, щоб в життя прийшло більше натхнення”, – підкреслила Керолайн Фолкнер, кажучи про Стрельцах.

Тому в 2020 році народженим під цим знаком слід відправлятися на Гаваї (США), Балі (Індонезія), в Тоскану (Італія), Інвернесс (Шотландія), Девон або національний парк Лейкс (Великобританія).

Читати  У МКІП представили можливості включення Чорнобильської зони до списку ЮНЕСКО

Козеріг

Дві свині на Багамських островах

За словами астролога, Козерогам необхідно підвищувати настрій, веселитися і радіти, так як попередні роки далися їм нелегко.

Для того щоб зарядитися позитивною енергією Токіо (Японія), барвиста Індія, сонячні Багамські острови, мальовниче графство Камбрія в північно-західній частині Великобританії і національний парк Кілларні в Ірландії – безпрограшні варіанти.

Водолій

Озеро Інарі в Лапландії

“Водолії завзято працювали протягом кількох років. Вони втомилися. Тому будь-яка подорож, навіть в Арктику, допоможе їм прийти в себе”, – прокоментувала Фолкнер.

Музичні фестивалі Tomorrowland (Бельгія) або Гластонбері (Великобританія) – те, що потрібно для гарного настрою. Хто не любить занадто гучну музику, може відправитися на кілька днів до Лапландії (Фінляндії) або прогулятися по пагорбах в Лангхольмен (Шотландія).

Риби

Алея баобабів на Мадагаскарі

“У 2020 році Рибам необхідно очиститися від негативу, тому найкраще бути ближче до природи”, – порадила астролог.

Мадагаскар, Ніагарський водоспад (США), Лагуна-Колорадо (Болівія) – місця де Риби зможуть розслабитися і відпочити від суєти.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *