Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

За словами експертів, є кілька варіантів вирішення питання забезпечення пасажирів інтернетом, зокрема з використанням LTE-технології або ж за допомогою підключення через Wi-Fi.



У Міністерстві цифровий трансформації повідомили, що впровадження високошвидкісного інтернету на залізниці можливо при істотному збільшенні кількості базових станцій по шляху проходження поїзда.

Відповідну думку було висловлено в ході зустрічі представників Мінцифри, Міністерства інфраструктури, адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, мобільних операторів і “Укрзалізниці”.

Читати  В «Укрзалізниці» розповіли, скільки пасажирів у 2020 році перевіз потяг з найдовшим маршрутом в Україні

“Ми вже обговорювали ідеї з питань забезпечення пасажирів інтернетом. Буде це або через Wi-Fi, або з використанням технології LTE, але це потрібно зробити”, – заявив заступник міністра цифровий трансформації Олександр Шелест.

Разом з тим в Мінціфри відзначають, що складність забезпечення високошвидкісним інтернетом полягає в необхідності забезпечення безперебійним доступом до інтернету пасажирів в рухомому потязі.

Читати  Від В'єтнаму до Австралії: які країни планують відкрити кордони у 2022 році

За словами експертів, є кілька варіантів вирішення питання, зокрема з використанням LTE-технології або ж за допомогою підключення через Wi-Fi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *