Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Дубровник – місто зі списку Світової спадщини ЮНЕСКО, всесвітньо відомий туристичний напрямок, популярний своєю багатою історією, дивовижним розташуванням, незайманою природою та кришталево чистим морем, має все, що вам може знадобитися для відпочинку та активного відпочинку в Середземному морі. 



Досліджуйте кам’яні стіни Дубровника, обідайте у ресторанах світового рівня або ж просто смакуйте традиційною швидкою їжею біля моря. Насолоджуйтесь відпочинком ​​на морі та пізнавайте острів Локрум, що знаходиться прямо перед старим містом, підніміться канатною дорогою на гору Срдж, де відкриєтьсяна чарівний вид на Дубровник та його околиці.

Всього за декілька хвилин їзди човном від “неба на землі” (так описав знаменитий Бернард Шоу Дубровник) знаходиться Sheraton Dubrovnik Riviera, розташований у відокремленій бухті Сребрено, в оточенні моря з одного боку та пишної середземноморської рослинності з іншого.

Читати  У Чернівцях презентували проєкт першого у світі інтерактивного музею вишиванки

Готель розташований лише за декілька кроків від набережної та пляжу. Це ідеальна база для вивчення не тільки Дубровника, але й Дубровницької Рив’єри.

Розкішний курортний готель Sheraton Dubrovnik Riviera відчинив свої двері для гостей у 2015 році, має 251 номер та люкс площею понад 30кв.м, що вирізняються сучасним декором, ліжками Sheraton Signature та елегантними меблями, є одними з найбільших стандартних номерів у Дубровнику.

Читати  Гренландія захотіла нажитися на танучих льодовиках

Відпочиньте у спа-центрі Shine, який займає площу 1500кв.м з критим басейном, джакузі, саунами, тренажерним залом та зоною відпочинку. Знайдіть час для себе: побалуйте себе, обравши одну з багатьох популярних спа-процедур, насолоджуйтеся масажем. Тренажерний зал з виходом на море та середземноморський сад тут працює цілодобово та без вихідних. Він оснащений ультрасучасним фітнес-обладнанням.

У готелі є кілька критих та відкритих басейнів та два тенісних корти. Дивовижне розташування відкритого басейну з видом на затоку Сребрено, безсумнівно, стане одним з ваших улюблених місць для відпочинку. Поплавайте, а потім замовте освіжаючий напій у барі поряд. Лише в декількох кроках від басейну знаходиться приватний пляж. Для активного відпочинку орендуйте байдарку чи SUP та відправляйтеся в подорож, досліджуючи невеликі пляжі та затоки поблизу.

Читати  На Буковині визначили ще 9 найцікавіших маршрутів для піших туристів

В ресторані Leut подають щедрий сніданок, який стане прекрасним початком дня для вивчення Рів’єри. Захід сонця – час для романтичної вечері біля моря або традиційного далматинського вечора в ресторані нашого готелю.

Готель Sheraton Dubrovnik Riviera – справжня середземноморська перлина, яку потрібно відкрити, а потім зберегти як таємний притулок для відпочинку та розкоші.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *