Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Про що цей фільм?
Цей фільм про процес підготовки трейлу для катання на байку від вершини гори Ворожеска вниз до однойменного озера, а також про всі пригоди, які трапилися з нами в цій експедиції.



DISCOVER UKRAINE SVYDOVETS’ – невеликий, проте справді цікавий фільм, який буде приємно подивитися вдома у затишній атмосфері з гарячим чаєм та печивом.

А тепер трохи розкажемо, як усе відбувалося.

Сьогодні ми відправляємося в чергову поїздку. Раніше ми вже тут бували і обіцяли повернутися.

озеро Ворожеска 1460м

 

Зазвичай, речі починаємо збирати ще за декілька днів до поїздки, бо потрібно підготувати чимало спорядження. А оскільки цього разу на нас чекала експедиція на цілий тиждень, стафу було особливо багато.

гора Ворожеска 1731м

Відправляючись у подорож, потрібно враховувати, що погода у горах може бути дуже мінлива і непередбачувана. Відповідально поставтеся до вибору спорядження і будьте готовими до різних ситуацій.

Читати  Як гарантовано отримати місце біля вікна в літаку

No dig no ride, – це те, що ми намагаємося передати усім людям небайдужим до катання в горах. Якби кожен доклав хоч трішки зусиль до будівництва трейлів у горах, то кататися у Карпатах було би ще цікавіше.

За кордоном велосипедна інфрастуктура вже давно розвинена, до старту траси можна піднятися на звичайному авто по ґрунтовій дорозі та спуститися по підговленому трейлу. В Україні ми лише розпочинаємо цю історію.

Свидовецький масив – це унікальне місце в українських Карпатах, побувавши тут я відкрив наші рідні гори зовсім по-новому – ці скелясті обриви, зелені схили, неймовірні, чисті озера.

Оточуйте себе людьми, близькими по духу, з нестримним бажанням до відкриттів. Навіть проблеми та негоди приємно переживати у дружній команді.

Перший «штурм» Свидовця пройшов для нас не надто успішно. Після атмосферного вечора у колі друзів, природа приготувала нам свої сюрпризи. Шквальний вітер та сильний дощ не давали заснути майже цілу ніч, генератор не заводився, техніка не зарядилася, тому довелося спускатися донизу і чекати наступного «вікна» у погоді.

Читати  Укрзалізниця запустить Буковельський експрес: звідки та куди курсуватиме

Відновили сили у мобільному офісі Ukraine Gravity, полагодили генератор, просушили спорядження – і от ми знову на Свидовці.

Природа оцінила нашу наполегливість і зустріла сонечком. Цього разу наш “бейз кемп” ми розмістили у більш спокійному місці.

Кожен ранок на Свидовці розпочинався близько 4.30 під музику AC/DC. Більше нічого нас не могло витягнути з теплих та затишних наметів на вулицю. Ще одна досить серйозна мотивація прокинутися до світанку – запашна кава та смачний сніданок. Потім зібрати інструменти і відправитися підготовлювати трейл.

Ловіть від Ukraine Gravity невеличкий секрет: аби зробити найкрутіші фото, проведіть в горах хоча б одну ніч. Більше ночівель – більше шансів побачити щось справді унікальне.

Читати  Британців штрафуватимуть на 5 000 фунтів за відпочинок за кордоном

Чумацький шлях

Ви часто нас запитуєте звідки ми черпаємо енергію? Можливо, це буде незвично чути від суворої чоловічої команди Ukraine Gravity, але так, ми шалені естети, і у нас дуже великий потяг до неймовірних краєвидів. Нам стало не цікаво кататися на байках в межах відомих трас чи в байкпарку. Ми любимо відкривати для себе нові цікаві локації.

На завершення хочемо вам сказати одне: це була неймовірна пригода, і якщо ви досі ще вагаєтеся, чи варто вирушити в гори за черговою порцією адреналіну, – воно однозначно того вартує!

Тому, друзі, ми будемо дуже раді, якщо ця невеличка стаття розбудить у вас бажання до пригод та нових звершень. Будьте здорові та щасливі!

Команда Ukraine Gravity

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *