Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Витончений, як китайська лакова скринька готель Shangri-La Bosphorus Istanbul, сам по
собі нагадує подарунок, залишений кимось на березі Босфору. Особливо, якщо дивитися на нього з палуби порома, що підпливає до пристані в районі Бешикташу з азіатського берегу Стамбула. Але краще все ж таки з келихом шампанського на палубі яхти, адже гості готелю потрапляють, у буквальному сенсі, з корабля на бал, зробивши лише декілька кроків із пристані до блискучого лобі.



Цей готель і в звичайні дні вражає гостей кришталевим водоспадом люстри, що стікає на два поверхи, набірною мармуровою підлогою в головному холі, численними предметами китайського мистецтва (адже це один із скарбів знаменитої готельної групи Shangri-La Hotels and Resorts, яка відсвяткувала цього року 50-річний ювілей).

Читати  Відвідати Японію, Аргентину і Мексику онлайн

А в Різдво та на Новий рік Shangri-La Bosphorus сяятиме святковими вогнями на незліченних ялинках, пахнутиме імбирними пряниками та втілюватиме собою злиття Європи та Азії, як сам багатоликий Стамбул.

 

За святковим високим чаюванням, яке сервірують з 1 грудня 2021 року по 31 січня 2022 року в парадній вітальні, можна буде скуштувати гарбузовий чізкейк, фісташковий макарун, панна-котту з гранатом, кокосове тістечко, імбирні пряники, і все це у вигляді Санта-Клауса, сніговиків, ялинок та симпатичних пінгвінів; а також сендвіч з копченою індичкою, традиційний китайський Грошовий мішечок з пекінською качкою, турецькі піде з рубаною яловичиною та хакао – сінгапурські пампушки на пару з креветками.

Читати  У Вінниці відбудеться лицарський турнір пам'яті Максима Шимка

Вартість Новорічного високого чаювання – 188 лір (15 євро) на одного гостя або 288 лір (22 євро) на одного гостя із шампанським. Новорічний бранч приготують шеф-кухарі популярного ресторану IST TOO, з тераси якого найкраще милуватися Босфором і трафіком поромів перед готелем. У меню новорічної вечері, яка пройде під живу музику, – кантонський куточок з локшиною ручної роботи, найкращими в Стамбулі дим-самами, пекінською качкою; турецький куточок – з хороводом мезе, турецькою вуличною їжею, донерами та кебабами; куточок для любителів морепродуктів – устриці, суші та сашими, севичі, лобстери на грилі (на замовлення).

Читати  Українець на велосипеді підкорив вулкан заввишки 6 тисяч метрів: фото

На Новий рік діє спеціальна пропозиція на проживання: 2 ночі на двох, а також гала-вечеря з 6 страв у ресторані IST TOO з видом на Босфор, включаючи напої без обмежень, сніданок-буфет та Новорічний бранч у ресторані IST TOO, пізній виїзд з номеру о 16.00 год. Вартість номеру – від 725 євро за ніч на двох, мінімальне бронювання – 2 ночі. А якщо забронювати один з чудових люксів з видом на Босфор, трансфер з аеропорту для гостей організують на власному Rolls-Royce Ghost глибокого синього кольору, що нагадує води Босфору.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *