Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Amazon тепер пропонує віртуальні подорожі, включаючи пішохідні екскурсії та кулінарні курси. Новий додаток називається Amazon Explore і дає “домашнім” мандрівникам можливість відчути себе так, як ніби вони знову відкривають світ.



Подорожі включають 40 хвилин пошуку внутрішньої гармонії в віртуальному турі по храму Нандзен-дзі в Кіото (Японія), 45-хвилинну віртуальну дегустацію вин в Аргентині і 40-хвилинну сесію з приготування рибних тако в Мексиці.

Читати  8 секретів стюардес, про які пасажири навіть не здогадуються

Подорожі – це сеанси сам на сам з гідом в умовах реального часу. Під час туру також можна купити унікальні товари, представлені в місцевих магазинах і на ринках, і відправити їх прямо до вас додому.

Глядачі можуть робити знімки екрану, щоб насолодитися фотографіями з подорожей.

Amazon заявляє, що буде додавати більше напрямків для віртуальних подорожей. Вони зараз проводяться туроператорами, хоча незалежні гіди також можуть подати заявку, щоб провести екскурсію.

Читати  Як не заразитися коронавірусом у літаку: досвідчений мандрівник розповів лайфхаки

Віртуальні тури проводяться з використанням одностороннього відео, але з двостороннім аудіо, тобто учасники можуть ставити питання своїм гідам, але екскурсоводи не будуть їх бачити. У користувачів повинен бути ноутбук або настільний комп’ютер (з мобільного пристрою доступу поки немає), сучасний інтернет-браузер, мікрофон і високошвидкісний інтернет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *