Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Новий бульбашковий готель у шведській Лапландії дозволяє гостям у комфортних умовах побачити полярне сяйво і познайомитися з навколишньою дикою природою. Готель розташований в селі Ice & Light Village, недалеко від Полярного кола і на березі річки Калікс.



Розташований комплекс за годину їзди від аеропорту Лулео. Перебування в ньому доступне цілий рік за ціною від 193 доларів за ніч.

Читати  До 50 мільйонів робочих місць у сфері туризму та подорожей опинилися під загрозою через коронавірус – WTTC

Село з бульбашковими будиночками – це дітище Мааріт Ліндвалл, яка почала розробляти проєкт три роки тому разом зі своєю племінницею-архітекторкою Еммою Стрьомберг.

Вони створили екологічно чисті умови для проживання, оформлені в скандинавському стилі. Кожен номер повністю автономний, а для обігріву та освітлення потрібна лише електрика – що зменшило шкідливий вплив на місцеву екосистему.

Читати  Транскордонні маршрути допоможуть розвитку туризму в умовах пандемії

У кожному будиночку-бульбашці можуть розміститися дві людини на одно- або двомісних ліжках. У номерах є спальня та вітальня, а також ванна кімната.

Головна особливість будиночків – прозорі стіни, що дозволяють спостерігати зірки і полярне сяйво.

За додаткову плату в селі можна орендувати спорядження для підлідної риболовлі, снігоходи, бігові лижі, а також замовити тури на собачих упряжках, снігоходах і криголамах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *