Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У редакцію телевізійної програми Chi l’ha visto звернувся італієць Доменіко. Чоловік шукає свою дружину, яка є громадянкою України. Жінка зникла з дому понад два місяці тому. При цьому вона забрала всі золоті прикраси, які були у будинку.



Слід зазначити, що пара одружилася вісім років тому. До шлюбу вони два роки жили разом. Тому втеча жінки стала для чоловіка несподіванкою та обурила його.

Чому українка втекла від італійського чоловіка

Ти втекла, як злодійка. Як можна забути 10 років, проведених разом? Наташо, повернися додому,
– закликав у програмі на італійському телебаченні Доменіко.

Читати  Авіакомпанія Air Ocean Airlines скасувала рейси з Києва до Івано-Франківська

Доменіко став вдівцем у 71 рік. Його перша дружина померла від серцевого нападу. З нею чоловік виховав 4 дітей.

З емігранткою Наталією його познайомив друг. Вони одружилися після двох років романтичних стосунків.

У подружньому житті траплялися й конфлікти. Насамперед через те, що українка, за словами італійця, часто заглядала у чарку. Та кохання, на думку Доменіко, між ними не зникало.

Читати  Тут почуваю себе спокійнішим, – австралієць, який переїхав жити до України і не шкодує про це

13 квітня жінка отримала жахливу новину. Її син, який живе в Україні, помер від ускладнень COVID-19. Цю втрату жінка переживала дуже важко.

Доменіко питав дружину, чи хоче вона повернутися до України на похорон сина. Але Наталя казала, що вирішила залишитися в Італії. Та наприкінці квітня вона змінила думку.

30 квітня відбувалася остання телефонна розмова між подружжям. Наталія заявила, що буде шукати роботу, щоб оплатити похорон сина. З того часу всі зв’язки із нею Доменіко втратив.

Читати  Airbnb оплатить подорож довжиною в рік для 12 осіб: як стати щасливчиком

Перед втечею з дому жінка забрала із собою всі цінні речі, зокрема коштовності першої дружини італійця. Та він готовий їй пробачити цей злочин, якщо жінка повернеться до нього.

Якщо вона повернеться додому, я не питатиму про золото чи гроші. Але якщо вона не повернеться, вимагаю віддати мені усе. Хай скаже у вічі, якщо вона більше не закохана в мене. Якщо вона не повернеться, я подам на розлучення і вимагатиму повернення грошей і золота,
– висловився Доменіко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *