Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Еверест

Висота: 8848 метрів

Головна точка довгого гірського ланцюга, як правило, стає мрією кожного альпініста. До її схилів їдуть після довгого списку сходжень, адже шлях вгору довгий і складний. І хоча Еверест отримує більшу частку популярності, Гімалаї великі й підібратися до них можна з різних сторін.



Монблан

Висота: 4810 метрів

Читати  На Херсонщині презентували онлайн-лекцію про заповідник «Асканія-Нова»

Найвища з альпійських вершин. Гору називають “Стріхою Європи”. Ще з давніх часів Монблан вважали домом жахливих драконів і демонів.

Фіцрой

Висота: 3405 метрів

Попри невелику висоту, Фіцрой у Патагонії вважається однією з найскладніших для подорожі. Вона лежить на кордоні між Аргентиною і Чилі. Підійматися на гору краще з грудня по лютий – спекотний період у Південній півкулі.

Читати  Перезимувати на Карибському узбережжі: популярні острови видаватимуть візи для фрилансерів

Кіліманджаро

Висота: 5895 метрів

Найвища гора Африки, яка розташована в Танзанії. Останнє виверження сплячого вулкану відбулося 200 тисяч років тому. До його вершини ведуть кілька маршрутів, які відрізняються за рівнем складності й кількістю днів.

Ама-Даблам

Висота: 6812 метрів

Ця гора вважається однією з найпопулярніших гімалайських вершин, до яких організовують експедиції. Деякі навіть говорять, що піднятися сюди складніше, ніж на Еверест.

Читати  Як екіпаж літака називає ввічливих пасажирів: перелік "секретних" фраз

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *