Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Для тих, хто бажає удосконалити свій зовнішній вигляд, змоделювати фігуру та очистити свій організм від шлаків та токсинів, спеціалістами Медичного центру «Авель» в Трускавці було розроблено авторську програму «Chale Slim» (програма для осіб з надлишковою вагою).



У програму «Chale Slim» Медичного центру «Авель» входить дієтичне харчування, комплекс діагностичних та лікувальних процедур – УЗД обстеження органів черевної порожнини, нирок та щитовидної залози; біохімічні показники крові та сечі; фізіотерапевтичні та бальнеологічні процедури, скеровані для покращення роботи печінки, нирок, кишечника; масаж спини та комірцевої ділянки, тюбаж або сліпе зондування (за показами лікаря); фіточаї та інші оздоровчі процедури, які спрямовані на відновлення організму, покращення роботи видільних органів та олужнення внутрішнього середовища.

Читати  Нашестя скорпіонів у Єгипті: троє осіб померли, сотні постраждали

Важливу роль у боротьбі з зайвою вагою відіграє індивідуальне, раціональне, дієтичне харчування. В ресторані «Теодора» за рецептами нашого шеф-повара Вам приготують страви без солі та білків. Відварні, припущені, запечені, парові, а головне смачні, різноманітні, свіжі та корисні дієтичні страви, що здивують та порадують Вас.

Важливим фактором є також умови, в яких проходить лікування та оздоровлення. Курортний комплекс «Шале Грааль» розташований у передгір’ї Карпат, поблизу паркової зони Трускавця. Чисте повітря, лікувально-оздоровчі властивості хвойного та листяного лісу, який оточує комплекс, а також відсутність промислових викидів – відмінна профілактика кисневого голодування клітин організму.

Читати  Острів на Алясці наче висить у повітрі

 

Показання: стрес, передчасне старіння, зайва вага, ожиріння, хронічна втома, хвороби обміну речовин.

Протипокази: жовчнокам’яна хвороба, онкологічні захворювання, гострі запальні захворювання внутрішніх органів, туберкульоз (активна форма).

Мета програми:

  • Нормалізація обміну речовин
  • Нормалізація роботи печінки та жовчного міхура
  • Покращення функції підшлункової залози та кишечнику
  • Зниження ваги
  • Підняття імунітету
  • Зменшення втоми та стресу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *