Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Під час тривалих перельотів мандрівники нерідко відчувають втому ніг. Кінцівки можуть набрякати й турбувати болем. Особливо актуально це для тих, чий зріст вище середнього.



Для того, що ваші ноги не надто втомилися під час польоту, потрібно розумно розташувати свою ручну поклажу. Найкращий варіант – ще вдома розділити свої речі на 2 сумки.

Не ставте великі речі під ноги

На борту літаків можна нерідко побачити пасажирів, які ставлять свої рюкзаки або жіночі сумочки під ноги. Люди не хочуть залишати їх на верхніх полицях для ручної поклажі, адже там – важливі речі: телефон, навушники, гаманець, книга, додатковий одяг або щось смачненьке.

Читати  Штраф 2,3 тисячі гривень: в Японії ввели заборону на фото гейш

Такі пасажири змушені летіти із зігнутими ногами, не маючи можливості їх витягнути. Зате все необхідне під рукою – це зручно.

Саме тому мандрівникам радять розділити речі на 2 сумки: у більшу скласти все те, що не знадобиться вам під час польоту. Її спокійно залишайте на верхній полиці.

А до меншої сумки складіть предмети, що знадобляться вам під час перельоту. Як правило, у вас вийде зовсім мало речей. Вони чудово помістяться в крихітну сумочку або торбинку, яку можна розмістити в кишені на сидінні перед вами.

Читати  Жива грілка, менеджер з засмаги й "номер-антихрап": незвичайні послуги, які пропонують в готелях

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *