Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви давно мрієте проводити зиму в теплому місці біля моря – не відмовляйте собі в цьому задоволенні. Дізнайтеся про держави, що чудово підходять на проживання протягом кількох місяців.



Серед українців усе популярнішим стає тренд проводити зиму подалі від снігу та холоду. Наші співвітчизники обирають для цього як екзотичні країни, так і курорти зовсім неподалік України. Дізнайтеся, де можна недорого провести зиму в теплому кліматі біля моря.

Грузія, Батумі

Температура взимку у Батумі становить близько 20 градусів. Тут можна орендувати житло за 300 євро на місяць. Перевагою Грузії є те, що тут невелика різниця в часі з Україною – усього 1 година. Це дозволить комфортно працювати з українськими офісами.

Читати  Київ за десять місяців заробив 59 мільйонів гривень туристичного збору

Іспанія, Канари

Житло на Канарах обійдеться приблизно 400 доларів на місяць. Різниця в часі з Україною складає 2 години. Взимку тут достатньо тепло – температура рідко опускається нижче 20 градусів.

Португалія

Взимку у Португалії трохи холодніше, ніж у попередніх країнах. Температура тут становить близько 15 градусів. Вартість житла 400 – 500 євро на місяць, різниця в часі з Україною – 2 години.

Попри те, що погода в Португалії не зовсім “тропічна”, взимку тут можна подорожувати й досліджувати численні пам’ятки цієї дивовижної країни.

Читати  Куди поїхати на лижі в грудні 2020

Єгипет, Дахаб

Орендувати житло у Дахабі можна від 280 євро на місяць. Температура тут рідко падає нижче 22 градусів, а різниця в часі з Україною – усього година. Клімат Єгипту дозволяє майже цілий рік засмагати й навіть купатися в морі – однак взимку тут можуть бути досить холодні вітри.

Туреччина, Аланія

Ціни на житло тут досить демократичні – від 250 євро на місяць. Взимку в Туреччині прохолодніше, ніж у популярному Єгипті – близько 18 градусів. Однак тут нерідко бувають сухі та теплі дні, коли можна ходити у футболці.

Читати  Дешевше, ніж потягом: SkyUp розпочав продаж авіаквитків на рейси Запоріжжя – Львів

Кіпр

Кіпр – популярний серед мандрівників, тому житло тут коштує дорожче. Воно обійдеться вам близько 600 – 800 євро на місяць. Температура повітря взимку тут становить близько 18 градусів, різниця в часі відсутня.

Шрі-Ланка

Улюблене місце “зимівників”. Температура взимку тут ідеальна для курорту – понад 30 градусів, житло коштує досить дешево – від 150 євро на місяць.

Таїланд

Ще одна країна, популярна серед туристів узимку. Температура тут також не опускається нижче 30 градусів, а житло можна орендувати за 300 євро на місяць.

З недоліків – велика різниця у часі, що складає 4 години.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *