Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Sun Gardens Dubrovnik, найвідоміший 5-зірковий курорт Хорватії, являється членом The Leading Hotels of the World (асоціації провідних світових готелів).

Вишуканий вибір з 201 сучасних готельних номерів і сьютів та 207 розкішних резиденцій залишать неповторний шарм узбережжя Адріатичного моря. Курорт розташований на самому узбережжі, лише за 11 кілометрів від Старого міста Дубровник, є ідеальним місцем для вивчення та насолоди від усього, що може запропонувати регіон.



 

 

Повторюючи атмосферу традиційного далматинського села, курорт пропонує ідеальний відпочинок від повсякденного життя, дозволяючи парам та сім’ям відпочити, відновити життєвий баланс в ідилічному оазисі. Sun Gardens Dubrovnik прагне надавати індивідуальний сервіс, тому тут запроваджено низку протоколів безпеки та чистоти.

Читати  Путівки в літо: кращі пляжі на Балканах для відпочинку в 2021 році

Елегантні та комфортні просторі номери та сьюти мають виняткові зручності та чудовий вид з особистої  тераси або балкона. Просторі та комфортабельні резиденції з однією, двома та трьома спальнями ідеально підходять для сімей або друзів. Вони мають повністю обладнані кухні, затишні вітальні з балконами або терасами з видом на середземноморські сади або приголомшливий вид на море.

Багаті курортні послуги включають відокремлений пляж, три відкриті басейни, чудовий спа-центр світового класу, спортивний центр, різноманітні ресторани та бари, дитячий клуб і роздрібну торгову зону.

Природний гальковий пляж курорту знаходиться в оточенні прекрасної незайманої природи, що надає виняткового середземноморського відчуття. VIP пляжна зона пропонує відокремлений лаунж, а також персоналізовані послуги та зручності. До послуг гостей три басейни з прісною водою – сімейні басейни Sunset Pool та Lemonia Pool з різноманітним водним обладнанням, спеціальний дитячий басейн та фантастичний бар, басейн для дорослих Marina Pool, ідеально відокремлений для відпочинку пар на хорватському сонці.

Читати  З 1 квітня Хорватія дозволяє в'їзд вакцинованим туристам

У спа-центрі площею 3000 кв. м. відпочиваючі можуть насолодитися спа-ритуалами та лікувальними програмами, розробленими відповідно до індивідуальних потреб. Тут є гідротерапевтичний басейн, індивідуальні процедурні кабінети, зона відпочинку з приголомшливим видом, розслаблюючий 18-метровий басейн у формі лагуни, гідромасажна ванна Талассотерапія та сауни.

Sun Gardens Dubrovnik також є ідеальним місцем для любителів спорту та фітнесу. Гості можуть позайматися у повністю обладнаному тренажерному залі та вибрати серед широкого спектру занять на відкритому повітрі та на відкритому повітрі, таких як футбольний футбол, теніс, сквош, скелелазіння та групові заняття. Любителі природи  можуть також насолодитися прогулянками по захоплюючим стежкам навколо курорту, що ідеально підходять для піших або велосипедних маршрутів.

Читати  Дивні скульптури на тлі пірамід: як відбувалася популярна виставка в Єгипті

Аби доповнити перебування гостей у Дубровнику новими враженнями, туристична агенція на місці організує різноманітні екскурсії, а також прокат яхт та прогулянки на човні до сусідніх островів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *