Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Черевики – чи не основна річ для кожного мандрівника. Адже без зручного взуття неможливо повноцінно гуляти та насолоджуватися новими місцями.



Головна порада, яку можна дати кожному мандрівнику – одягнути свої черевики під час перельоту. Так чинить багато туристів – дізнайтеся, чому.

Чому потрібно одягати свої основні черевики в політ:

  • так ви зекономите місце в багажі.
  • якщо ваш багаж загубиться, черевики залишаться з вами – а вони є найважливішим предметом гардеробу для туриста.

Однак на практиці не завжди реально летіти через кілька країн та проходити особистий огляд у міцних і теплих черевиках. Тому доводиться ховати їх у багаж.

Читати  Приготований у землі: як ісландці випікають вулканічний хліб

Основні помилки туристів при пакуванні черевиків

  1. Беруть різне взуття замість одного універсального

Деякі мандрівники намагаються взяти із собою гумові чоботи на випадок дощу, кросівки для прогулянок, окрему пару взуття, що пасує до певного одягу тощо. Набагато краще – мати одну надійну пару взуття, що захистить від води, болота, негоди, а також пасує до вашого одягу.

Читати  Українці – в лідерах: Туреччина підрахувала іноземних туристів

Так ви зекономите купу місця у валізі.

  1. Складають черевики, зминаючи їх

Щоб зекономити місце, туристи можуть зігнути черевики, особливо з довгими халявами. Однак такий підхід псує взуття і робить його непридатним до використання.

Найкраще – заштовхати у черевики якомога більше речей, а решту скласти довкола – так не доведеться шукати додаткове місце у валізі.

  1. Запаковують черевики без додаткового захисту

Мандрівники повинні зважати, що з їх валізою може трапитися неприємність: наприклад, під час транспортування може розбитися пляшка з вином, розлитися шампуні тощо.

Читати  У центрі Києва відкрили пам'ятник поліцейському

Забруднити одяг не так страшно – можна купити недорогий новий, випрати та висушити свій або ж знайти у валізі такий, що не постраждав. З черевиками усе набагато складніше – їх довго сушити, а купити нову пару може бути надто дорого. До того ж нерозношені черевики можуть завдати чимало дискомфорту вашим ногам.

Тому обов’язково запаковуйте взуття у додаткову сумку чи пакет, що вбереже його від пошкодження.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *