Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

36 Pо

Це ресторан вражень в центрі Львова з українською кухнею. Сюди часто приходять на вечерю, а повертаються з новими емоціями, гастрономічним задоволенням і сотнями фото. Бо деталям і дизайну закладу приділили увагу на всі 6 поверхів.



Побачите тут найвищий акваріум України – 6,5 метра, прозоре фортепіано, яке самостійно виконує понад 5000 композицій і найвищу терасу на площі Ринок з видом на Високий Замок. І на десерт – каву готують на позолоченій машині з 24-каратним золотом. Словом, тут знають, як зробити вечір гостя особливим.

Дещо з цін: салати від 110 і до 265 гривень, перші страви від 95 і до 148 гривень, десерти від 195 і до 125 гривень.

Читати  Чехія змінює умови в'їзду для українців

Як знайти: площа Ринок, 36.

Cheese Bakery 2.0

Це інстаграмна кафе-кондитерська, яка приваблює туристів з усієї України. Всі хочуть прийти сюди на сніданок, спробувати знамениті солодощі і запашну львівську каву. І доповнити ідеальний ранок видом із закладу на старовинний Львів. Він тут прекрасний!

Дещо з цін: кава від 37 до 65 гривень, салати від 149 до 235; сніданки від 81 до 167 гривень.

Читати  Літатиме з 12 аеропортів: Ryanair планує "агресивне розширення" коштом українських мігрантів

Як знайти: Галицька, 1.

Epic Cheeseburger Cafe

Це культове місце для любителів лофту, бургерів і вечірок. Сюди приходять з друзями після напруженого дня, або після прогулянки на ранкові та вечірні ланчі. Тут ви можете спробувати найкращий у вашому житті бургер з сирним соусом (як в американських фільмах).

Дещо з цін: бургери від 198 і до 365 гривень, салати – всі по 215 гривень.

 

Де знайти: Галицька, 15.

“Дуже висока кухня”

Концепт закладу одразу закохав у себе аудиторію, яка не любить жити в рамках і шаблонно. Бо тут немає меню, офіціантів теж. Ви можете замовити все, що душа забажає. Тут навіть є м’ясо акули в асортименті. Замість офіціантів вас проконсультує кухар, який допоможе підібрати ідеальну гастрономічну історію. І під час розмови зможете уточнити прайс замовлення. Дизайн закладу не менш цікавий: всередині десятки деталей вінтажу і грає вініл, а на терасі прозорі куполи.

Читати  Одеса потрапила у список міст від The Independent, які варто відвідати у 2022 році

Прайс: залежить від вашої фантазії і гастрономічних бажань.

Як знайти: площа Ринок, 14.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *