Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ірландський лоукостер Ryanair запустить 18 маршрутів з України з переходом на літню навігацію. Вона почнеться з переведенням стрілок на літній час 28 березня.



Відновлення польотів за 37 маршрутами відкладено на травень, червень і липень. Продажі квитків за ще шістьма напрямками закриті.

Мовиться про рейси з Києва до Будапешта, Манчестера, з Херсона до Катовіце, з Одеси до Афін, зі Львова до Меммінгена та Будапешта.

Читати  У Нью-Йорку вирішили закрити музей шпигунства КДБ

Це може свідчити як про те, що Ryanair ще не сформував плани польотів, так і про можливе закриття цих маршрутів, – йдеться в повідомленні.

У квітні з України лоукостер буде літати за 13 напрямами з аеропорту “Бориспіль”. Зокрема, до Відня, Софії, Берліну, Бергамо, Риму, Вільнюсу, Гданську, Катовіце, Краків, Познані, Варшави, Вроцлаву і Лондону.

Також з початком літнього розкладу авіакомпанія планує полетіти з Одеси в Берлін, Рим, Гданськ, а також зі Львова в Бергамо і Рим.

Читати  Авіакомпанія пропонує пообідати на борту літака: скільки це коштує

Відновлення польотів з Харкова і Херсона відкладено до травня.

Зміни графіка польотів

Перед покупкою авіаквитків пасажирам слід враховувати, що зараз авіакомпанії дуже динамічно змінюють розклад. При складанні графіка вони враховують попит на маршруті.

Європейське й українське законодавство дозволяє авіакомпаніям не виплачувати пасажирам компенсації за зміну розкладу або скасування рейсів, якщо до вильоту залишається більш як 2 тижні. Тобто, якщо авіаперевізник бачить, що на маршрут немає попиту, він може скасувати рейс і виплатити пасажирам тільки вартість авіаквитків.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Ирландский лоукостер Ryanair запустит 18 маршрутов из Украины с переходом на летнюю навигацию. Она начнется с переводом стрелок на летнее время 28 марта.



Восстановление полетов по 37 маршрутам отложено на май, июнь и июль. Продажи билетов по еще шести направлениям закрыты.

Речь идет о рейсах из Киева в Будапешт, Манчестер, из Херсона в Катовице, из Одессы в Афины, из Львова в Мемминген и Будапешт.

Читати  Коли падатимуть ціни на тури до Туреччини

Это может свидетельствовать как о том, что Ryanair еще не сформировал планы полетов, так и о возможном закрытии этих маршрутов, – говорится в сообщении.

В апреле из Украины лоукостер будет летать по 13 направлениям из аэропорта “Борисполь”. В частности, в Вену, Софию, Берлин, Бергамо, Рим, Вильнюс, Гданьск, Катовице, Краков, Познань, Варшаву, Вроцлав и Лондон.

Читати  У Дрогобичі на Львівщині встановили присвячену солі артінсталяцію

Также с началом летнего расписания авиакомпания планирует улететь из Одессы в Берлин, Рим, Гданьск, а также из Львова в Бергамо и Рим.

Возобновление полетов из Харькова и Херсона отложено до мая.

Изменения графика полетов

Перед покупкой авиабилетов пассажирам следует учитывать, что сейчас авиакомпании очень динамично меняют расписание. При составлении графика они учитывают спрос на маршруты.

Читати  Будинок за 1 євро в Італії. Особняк мрії або вічні витрати?

Европейское и украинское законодательство позволяет авиакомпаниям не выплачивать пассажирам компенсации за изменение расписания или отмену рейсов, если до вылета остается более 2 недель. То есть, если авиаперевозчик видит, что на маршрут нет спроса, он может отменить рейс и выплатить пассажирам только стоимость авиабилетов.

 


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9