Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Наша планета” / Our Planet

Це серія документальних програм, у яких ведучий, сер Девід Аттенборо, розповідає глядачеві про нашу планету. Проєкт – поглиблений погляд на життя на Землі: разом з ведучим ви “зануритеся” на дно морів і океанів і вирушите в подорож віддаленими лісами, джунглями й тундрами. Команда програми використовувала далекобійні об’єктиви, автоматизовані камери, дрони й подарувала неймовірну драму живої природи.



“Темний туризм” / Dark tourist

Читати  Як скласти речі у валізу, щоб більше помістилося: 10 простих правил

Новозеландський журналіст Девід Фарріє вивчає сумнозвісні місця нашої планети, де колись гинули люди й намагається зрозуміти, що ж особливого зберігають такі унікальні точки, які залучають прихильників похмурого туризму.

“Проти дикої природи” / You vs Wild

Всі напевно знайомі з програмою “Вижити за всяку ціну”, де британський мандрівник і телеведучий Беар Гріллс вирушає у віддалені місця планети й показує, як вижити навіть у найекстремальніших ситуаціях. You vs Wild – новий проєкт з участю Гріллса, де глядачі самі вирішують, що далі робитиме ведучий. Іншими словами: “Вижити за всяку ціну” в інтерактивному форматі.

Читати  На Полтавщині презентували перший в Україні «Релігійний атлас» області

“Навколо світу з Заком Ефроном” / Down to Earth with Zac Efron

Американський документальний серіал з каліфорнійським актором і секс-символом Заком Ефроном, який разом зі своїм виконавчим продюсером Дарином Оліеном вирушає в навколосвітню подорож. В різних куточках земної кулі, Зак покаже глядачам, які існують більш здорові та екологічно чисті альтернативи промислового виробництва харчових продуктів, води та енергії.

Читати  Автомат з пармезаном та мініавто: 10 фото, що показують унікальність життя в Італії

“Казки при світлі” / Tales by Light

Це австралійське документальне реаліті-шоу, яке йде назирці за фотографами з усього світу. Кожен з них розширює межі свого ремесла, фотографуючи життя в найекзотичніших і найвіддаленіших місцях планети.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *