Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На гірськолижному курорті «Буковель» запрацював Музей воскових фігур «OSCAR».

Про це розповіла директорка музею Люція Кріушина.

«Ми розташовані на території Буковелю, перший поверх, другий паркінг. Працюємо з грудня. Нині ми пропонуємо оглянути 25 фігур. Серед них – Дональд Трамп, Джо Байден, Кріштіану Роналду, Анджеліна Джолі, співачка Адель, вчені й художники, серед яких є Вінсент ван Гог, Пабло Пікассо», – розповідає Кріушина.



Вона зазначила, що усі фігури на замовлення виготовляла фабрика, яка працює з найкращими музеями світу, а тому одяг, взуття, сережки та сумочки експонатів – це витвір провідних стилістів та дизайнерів.

Читати  Дешевше, ніж потягом: SkyUp розпочав продаж авіаквитків на рейси Запоріжжя – Львів

«Вони до нас приїхали повністю одягнені, ми лише все узгоджували», – додала директорка.

За її словами, вартість такого проєкту сягає близько 500 тисяч американських доларів. Нині в Музеї воскових фігур планують представити українських зірок. Для цього серед відвідувачів проводять анкетування.

«Найбільше просять у нас побачити Кузьму Скрябіна, братів Кличків, Андрія Шевченка. Голосували за Тіну Кароль. Ми замовимо тих, хто найбільше набере голосів у наших відвідувачів», – обіцяють в музеї.

Читати  Іноземці стали частіше приїжджати у Чорнобиль після серіалу Netflix – Держтуризм

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, частка якого (підйомники, готелі, земля) належить державі. Розташований неподалік села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. На курорті працюють 17 витягів, лижна школа, пункти прокату спорядженням, 75 км гірськолижних трас обладнані сніговими гарматами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *