Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“У полоні стихії” / Adrift

Фільм заснований на реальній історії кохання, втрати й виживання. Темі й Річард зустрічаються на Таїті й закохуються одне в одного. Продовжити свій шлях закохані вирішують разом. На шикарній яхті вони вирушають підкорювати простори Тихого океану. Раптовий потужний шторм, найсильніший в історії, піддає випробуванню на міцність їх судно, а молоді люди стають заручниками розбурханої стихії.



“Дика” / Wild

Читати  3 захопливих фільми про подорожі, які змусять прикипіти до екрана

Шеріл Стрейд після розлучення з чоловіком та смерті матері вирішує пішки пройти частину тихоокеанської стежки Pacific Crest Trail в США довжиною 1770 метрів. Це небезпечний гірський напрямок, що пролягає через гори та ліси, він мальовничий, але водночас дуже небезпечний, особливо для жінки, яка подорожує сама. Зате в такому маршруті – часу на подумати вдосталь.

“Неможливе” / The Impossible

Подружжя з трьома дітьми весело проводять час у Таїланді. Нічого не передбачало біди. Але одного дня острів накривають величезні хвилі, які руйнують все на своєму шляху. Руйнівне цунамі розлучає батьків. Сюжет розгортається навколо порятунку усіх людей від катастрофи. Проте вся увага прикута до сім’ї Беннеттів. Фільм заснований на реальних подіях, які трапилися під час землетрусу і цунамі 2004 року в Індійському океані.

Читати  МАУ анонсував екскурсійний політ над Києвом: скільки коштує квиток

“127 годин” / 127 hours

Головний герой обожнює підкорювати дикі й небезпечні гірські піки й досліджувати глибокі печери. Але це досить небезпечне хобі. Під час чергового походу, про який не повідомив нікому, чоловік залишається один без можливості викликати допомогу і без запасів харчів. Довгі 127 годин він бореться з природою за своє життя, зібравши в кулак свою волю і мужність.

Читати  Іспанія та Греція вирішили не закриватися для українських туристів

“Джунглі” / Jungle

Йоссі Гінсберг з дитинства захоплювався пригодницькими книжками та мріяв колись опинитися на місці героїв. Коли чоловікові надійшла пропозиція вирушити в джунглі Болівії, оскільки в одного з тутешніх племен є значні запаси золота, він і секунди не думав – погодився відразу. Як зустрінуть джунглі непідготовленого до фізичних випробувань чоловіка?

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *