Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На південному середземноморському острові було зареєстровано близько 600 випадків зараження коронавірусом і дев’ять смертей, церкви і школи досі залишаються закритими.



Мальта знову відкриє свій аеропорт для пасажирських рейсів 1 липня, заявив прем’єр-міністр країни Роберт Абела, повідомляє Reuters.

Туризм складає майже чверть економіки Мальти, і власники готелів наполягають на тому, щоб уряд знову відкрив аеропорт, інакше країні загрожує масове безробіття.

Читати  "Гроші досі не повернули": туристка розповіла про прикрий випадок з туром до Єгипту

На південному середземноморському острові було зареєстровано близько 600 випадків зараження коронавірусом і дев’ять смертей. В середині травня було дозволено знову відкрити магазини і ресторани, але церкви і школи досі залишаються закритими. Бари і спортзали відкриються тільки в наступну п’ятницю.

“Це дуже хвилюючий час для Мальти. Ми повертаємося до нормального життя”, – сказав Абела.

Читати  Світлина давнього дерев’яного храму презентуватиме Тернопільщину у Вікіпедії

8 червня уряд планує оголосити бюджет з метою стимулювання споживання і інвестицій. Зараз держава платить 800 євро на місяць за кожного співробітника, щоб запобігти звільненням в компаніях, які постраждали від вірусу, і каже, що буде підтримувати цю схему доти, поки економіка не відновиться.

Туристичні органи влади ведуть переговори про створення “безпечних коридорів” для поїздок з країн, що мають низькі показники COVID-19, включаючи Люксембург, Норвегію, Сербію, Словаччину, Австрію, Чехію, Латвію, Литву і Ізраїль.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *