Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Під час пандемії значно збільшився попит на перельоти приватними літаками. Клієнти готові платити більше, щоб забезпечити собі безпеку під час епідемії. Про це повідомили BBC.



Заможні пасажири побоюються заразитися коронавірусом під час перельотів на регулярних рейсах, перебуваючи з десятками незнайомців на борту. А подорожуючи приватним літаком, вони зможуть уникнути натовпу в аеропорту, адже відразу потраплять на злітну смугу.

Читати  Ужгородський замок першим серед музеїв в Україні створив акаунт у TikTok

За даними компанії WingX, кількість регулярних рейсів з 1 вересня по 15 жовтня 2020 року зменшилася наполовину порівняно з минулим роком, тоді як приватні перельоти впали лише на 10%. А в серпні перельотів приватними джетами було навіть більше, ніж 2019 року.

Вартість чартеру на невелику відстань по Європі в середньому становить 4,5 тисячі євро в один кінець. Але варто враховувати клас літака і відстань: можна постаратися знайти зворотний рейс за 2 тисячі євро.

Більшість пасажирів приватних рейсів подорожують для відпочинку, щоправда, спостерігається і незначне пожвавлення в секторі бізнес-подорожей.

Читати  На Галапагоських островах впала знаменита Арка Дарвіна

“Приватні перельоти переважно замовляють сім’ї, які намагаються не виходити за рамки внутрішнього кола, топменеджери або команди колег, які повинні вести бізнес в інших країнах”, – поділився директор авіакомпанії FlexJet Марін Юджин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *