Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нещодавно Pornhub створив абсолютно новий продукт – еротичні аудіогіди для 6 великих музеїв світу. Але французький музей Лувр та італійська галерея Уффіці подали в суд на власників відомого сайту.



Культурні установи вважають використання фрагментів картин порушенням прав. Вони вимагають видалити цифрові копії всесвітніх шедеврів.

Що відомо про скандал з аудіогідами

Pornhub створив тематичні аудіогіди під назвою “Класична оголена натура”. Мета була доволі благородна: відома платформа сподівалась таким чином “спонукати людей частіше відвідувати художні інституції та уважніше вивчати класичні твори”. Голосом продукту стала порноакторка та амбасадорка бренду Аса Акіра.

Читати  На столичній ВДНГ створять сучасний урбанпарк

Але з 6 музеїв 2 це докорінно не сподобалось. Французький музей Лувр і галерея Уффіці у Флоренції навіть звинуватили власників у порушенні прав. Вони вимагають, щоб компанія видалила репродукції творів, оригінали яких перебувають в експозиції цих установ.

Представник Лувру повідомив, що його адвокати зв’язалися з Pornhub і що він очікує, що роботи будуть видалені “одразу”. А представник Уффіці заявив, що за Італійським законодавством музей мають надавати право на використання творів мистецтва з власних експозицій. А галерея такого дозволу точно не давала.

Читати  Україна зацікавлена відкритися для Саудівської Аравії – Ткаченко

Загалом, обидва музеї впевнені, що порносайт використовує твори з їхніх експозиції для власної реклами та немає світлої мети просування мистецтва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *