Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Києві за президентською програмою “Велике будівництво” на території Національного комплексу «Експоцентр України» створять сучасний урбанпарк. Підготовчі роботи стартують уже 28 травня.


Про це повідомили в адміністрації ВДНГ.

Зазначається, що новий парк стане простором для заняття численними видами спорту: від традиційних бігу, йоги, тенісу, футболу та баскетболу до паркуру, клаймбінгу та скейту. Всі локації будуть безкоштовними для відвідувачів.

Читати  В Умані встановили туристичні пілони, один із них відразу зламали

Крім спорту, тут планують проводити батли та джеми вуличних культур, які допоможуть створити у спортивному кластері ВДНГ унікальну живу атмосферу.

Проєкт реалізують за підтримки Офісу Президента у межах президентських програм «Велике будівництво» та «Здорова Україна».

Урбанпарк стане частиною спортивного кластера ВДНГ, до розроблення якого залучили литовського урбаніста Тадаса Йонаускіса та українську команду Urban Reform, яка реалізувала три проєкти урбанпарків та багато архітектурних концепцій вуличних культур у Харкові. Фінальний план представлять у червні, а підготовчі роботи стартують уже 28 травня.

Читати  Від початку року кордон України перетнули понад 27 мільйонів осіб – Держприкордонслужба

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *