Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Україна зацікавлена відкритися для Саудівської Аравії, бо це дасть змогу розширити можливості співпраці як у сфері туризму, так і загалом для бізнесу.


Про це повідомляє пресслужба МКІП з посиланням на міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

«Україна має максимально використовували свої можливості та туристичний потенціал, щоб сприяти розгалуженню міжнародного співробітництва. Ми зацікавлені відкрити нашу країну для Саудівської Аравії. Це розширить можливості нашої співпраці як у сфері туризму, так і загалом для бізнесу. Та дасть змогу поглибити торговельні відносини», – сказав Ткаченко.

Читати  Чанд Баорі в Індії: величний колодязь, з якого не можна пити воду

Голова Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів зазначила, що країни Перської затоки – перспективний напрям для розвитку туристичних потоків насамперед для України. За її словами, поєднання зеленого, гірського, культурного і гастрономічного туризму – це те, що може зацікавити мандрівників із країн Близького і Середнього Сходу.

«Для України необхідно забезпечити комфортне перебування туристів, врахувавши культурні особливості туристів під час організації зон паспортного контролю в аеропортах для жінок, наявність інформаційних матеріалів арабською мовою. Це потрібно як з огляду на розвиток туризму, так і з огляду на перспективи бізнесу та економіки. Важливо також забезпечити комфортний та безпечний трансфер з аеропорту до міста та міжрегіональне пересування іноземних гостей», – додала вона.

Читати  Ніяких магнітиків: небанальні сувеніри, які варто привезти з подорожі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *