Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Поліське сафарі, фестивалі й нові велосипедні маршрути – ці та інші особливості нового туристичного сезону презентували у Рівненській області.


Про це повідомила пресслужба Рівненської облдержадміністрації.

«Рівненщина туристична» знову трансформується в офлайн-простір. Ми підключили громади та підготувалися до 2021 року. Акцент – на внутрішній туризм», – сказав заступник голови облдержадміністрації Сергій Гемберг.

Читати  Продали все і вирушили у мандрівку з дитиною: історія однієї сім'ї

Повідомляється, що засновник туристичного бренду «Freakdays» Сергій Сокальський презентував унікальний піший маршрут завдовжки 33 км, який розпочинається із «родзинки» Рівненщини – «Тунелю кохання» – і завершується на Базальтових стовпах.

Діджитал-менеджер «Рівненщини туристичної» Антон Трофімчук розповів про спецпроєкт «Крафтери Рівненщини», його героїв, яскраві фотосесії та пошук атмосферних туристичних атракцій.

Серед цьогорічних особливостей туристичного сезону – проєкт Острозької громади – туристичний маршрут «На обороні земель Волинських», спостереження за птахами.

Читати  Лідери ЄС доручили Єврокомісії забезпечити свободу подорожей під час пандемії

Також одним із різновидів активного відпочинку буде велосипедний туризм. Найпростіші маршрути проходять рівниною в околицях міста Острог, а найскладніші – пересічною місцевістю соснових та мішаних лісів з перепадами висот.

У маршрути Клесівської громади включено унікальний дендропак, локацію «Зачарований ліс», один із найбільших у Європі діючий гранітний та затоплені кар’єри, сплави на байдарках, Голубе озеро, або Коплище, бурштинове сафарі на квадроциклах. Цікавим має стати і маршрут до «Бурштинових копалень» – музею просто неба, де туристи можуть подивитися на результати видобутку бурштину як легального, так і нелегального.

Читати  У ботанічному саду Києва минула "ніч гінкго" – з цих дерев опало все листя: чарівні фото

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *