Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Поліське сафарі, фестивалі й нові велосипедні маршрути – ці та інші особливості нового туристичного сезону презентували у Рівненській області.


Про це повідомила пресслужба Рівненської облдержадміністрації.

«Рівненщина туристична» знову трансформується в офлайн-простір. Ми підключили громади та підготувалися до 2021 року. Акцент – на внутрішній туризм», – сказав заступник голови облдержадміністрації Сергій Гемберг.

Читати  Вода кольору Coca-Cola: у Бразилії набуває популярності незвичайне озеро

Повідомляється, що засновник туристичного бренду «Freakdays» Сергій Сокальський презентував унікальний піший маршрут завдовжки 33 км, який розпочинається із «родзинки» Рівненщини – «Тунелю кохання» – і завершується на Базальтових стовпах.

Діджитал-менеджер «Рівненщини туристичної» Антон Трофімчук розповів про спецпроєкт «Крафтери Рівненщини», його героїв, яскраві фотосесії та пошук атмосферних туристичних атракцій.

Серед цьогорічних особливостей туристичного сезону – проєкт Острозької громади – туристичний маршрут «На обороні земель Волинських», спостереження за птахами.

Читати  Гуляє Альпами та відвідує замки: собака-мандрівниця, яка подорожує більше, ніж деякі люди

Також одним із різновидів активного відпочинку буде велосипедний туризм. Найпростіші маршрути проходять рівниною в околицях міста Острог, а найскладніші – пересічною місцевістю соснових та мішаних лісів з перепадами висот.

У маршрути Клесівської громади включено унікальний дендропак, локацію «Зачарований ліс», один із найбільших у Європі діючий гранітний та затоплені кар’єри, сплави на байдарках, Голубе озеро, або Коплище, бурштинове сафарі на квадроциклах. Цікавим має стати і маршрут до «Бурштинових копалень» – музею просто неба, де туристи можуть подивитися на результати видобутку бурштину як легального, так і нелегального.

Читати  У Варшаві відкрили музей мистецтва ілюзії: там з'явиться унікальний театр

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *