Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Подорожі – це неоціненний та незабутній досвід. Історії сміливих людей, які здатні покинути все та вирушити у мандрівку – надихають.



Сім’я з Австрії вдалась до рішучого кроку та відмовилась від комфортного життя, щоб присвятити себе дослідженням та відкриттям нових місць. Вони придбали стару вантажівку та облаштували її, щоб мати можливість подорожувати.
Вони придбали стару вантажівку Mercedes-Benz LA 911 B та місяць переробляли її у будинок на колесах площею 12 метрів квадратних. Зараз сім’я розпочала третій етап подорожі та вирушила з Австрії до Австралії. До цього вони вже встигли через Центральну Азію дістатись Владивостока, побувати в Південній Кореї, Японії, Борнео, Брунеї та провести кілька неймовірних, приголомшливих, дивовижних місяців в Індонезії.
Мандрівники діляться враженнями про прекрасний острів Тасманія з неймовірною береговою лінією, горами та краєвидами. Вони насолоджуються вночі чумацьким шляхом та плавають у скельних водах з кришталевою водою.

Чим довше і далі ми подорожуємо, тим більше ми відчуваємо, як все на цій планеті пов’язане. Земля, море, повітря, тварини та люди,
– діляться мандрівники.

Читати  Найкращі країни для мандрівників, які обожнюють каву

Виховувати сина в таких умовах – теж дуже відповідальне рішення. Але батьки хочуть навчити його любити та цінувати живе, дати усвідомлення цієї планети та всього, що на ній є, наблизити до природи.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *