Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Експерти ресторанного путівника Michelin уже працюють в Україні, найближчим часом очікуються новини щодо рейтингування українських ресторанів.

Про це заявив посол України у Франції, постійний представник України при ЮНЕСКО Вадим Омельченко у виступі на форумі «Україна 30. Імідж України».



«Щодо співробітництва з Michelin. Ця історія починалася курйозно, але потім ми декілька разів зустрічалися з керівництвом. В Україні працюють групи експертів Michelin – вони їздили в Одесу, були у Києві, ще у декількох містах. Вони дуже зацікавлені (у співпраці – ред.). Ми сподіваємося, що найближчим часом будуть певні рухи в цьому напрямку», – сказав Омельченко.

Читати  Стюардеса зробила сальто на борту літака та підкорила мережу

Він зазначив, що Франція – міжнародний гастрономічний майданчик, де відбувається дуже багато заходів і фестивалів, у яких Україна раніше майже не брала участі.

«Зараз ми це виправляємо. Ми на наступний рік зареєстровані майже на всі кулінарні майданчики, які будуть, починаючи від центрального паризького Village Internacional de la Gastronomie і закінчуючи фестивалями мішленівських шефів у Мужені і Бордо. Сподіваємось, що Україна буде гідно представлена», – зазначив посол.

Читати  Транс'європейський туристичний маршрут буде проходити через Україну: деталі

Омельченко також повідомив, що представники відомого французького журналу «Вино і гастрономія», який видається з 1985 року і має велику аудиторію, хочуть відвідати Україну і присвятити нашій країні один з випусків журналу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *