Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Airbnb

Це легендарний сервіс, історія якого розпочинається ще з 2008 року. Двоє молодих друзів-дизайнерів Брайан Ческі та Джо Гебіа шукали, де переночувати у Сан-Франциско. У цей час у місті відбувалася конференція, тому житло майже неможливо було орендувати.



У них народилася ідея здавати місця на надувних матрацах і пропонували клієнтам сніданок.

Сервіс став стрімко розвиватися замість оренди матраців поступово став пропонувати оренду кімнат. А вже у 2010 – заявив про 1 мільйон бронювань.

Зараз сервіс надає можливість знайти та забронювати житло у будь-який час, оплатити та за потреби сконтактувати з власниками. Сайт доступний одинадцятьма мовами – серед яких є й українська.

Читати  Рейтинг паспортів світу: яке місце посіла Україна

Booking.сom

Зараз це добре відомий українським туристам сайт. Проте починався маленький стартап у Нідерландах, гасло їхньої компанії – Допоможи кожному відкривати світ!

Зараз серед їхніх послуг – оренда помешкання, авіаквитки та оренду авто, розваги для мандрівників. На Booking є 28 мільйонів помешкань, 6 з яких – унікальні помешкання.

Booking.com доступний 43 мовами. Орендувати житло в Україні на Booking теж можна. Лише в Одесі зареєстрували у додаток 4 647 апартаментів.

Home Away

Його заснували ще у 2005 році в Америці. Власники Home Away об’єднали власників житла, пляжних будиночків, бунгало та навіть апартаментів на яхтах. Перевага для мандрівників у тому, що орендувати апартаменти можна просто у власників житла, оминаючи менеджерів хостелів та готелів.

Читати  Ніколи не завадить: 3 речі, які лікарі радять брати з собою у подорож

Компанія прославилася після того, як запустила на американському каналі CBS рекламу, у формі короткометражного фільму Hotel Hell Vacation (Відпустка у готелі в пеклі).

Крім оренди апартаментів додаток дозволяє робити дошки подорожей і планувати свою мандрівку там. На дошку можна додавати фото та короткі нотатки.

CouchSurfing

CouchSurfing – це популярний у всьому світі сервіс, який дозволяє знайти людину, яка готова впустити до себе додому туриста безкоштовно чи за невелику плату. Для цього достатньо зареєструватися і знайти місто, куди ви прямуєте. У застосунку доступні 200 тисяч міст.

Користуються сервісом люди, які готові обмінятися досвідом життя з людьми з інших країн.

Читати  Квиток в парк "Синевир" можна купити за вторсировину

Ще у застосунку є послуга “Не зараз, але готовий поспілкуватися”. До таких користувачів ресурсу можна звертатися, якщо у місті виникли проблеми. Можливо, у спілкуванні вдасться знайти вихід із ситуації.

Doba.ua

Це український додаток подобової оренди житла, який працює з 2009 року. Сервіс допомагає знайти апартаменти у 291 місті України. Мандрівники мають доступ до контактів власників і у разі потреби можуть одразу сконтактувати з ними.

Сервіс пропонує варіанти житла і по сезонно – залежно від того, який тип відпочинку актуальний у конкретну пору року.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *