Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Українська авіакомпанія Bees Airline постійно розширює свою польотну програму. Цього разу вона відкрила продаж квитків на чотири нові рейси.



Йдеться про польоти до ОАЕГрузіїЧехії та Азербайджану. Авіаперевізник виконуватиме рейси з двох українських міст – Києва та Одеси.

Нові осінні напрямки Bees Airline

ОАЕ

Авіаперевізник літатиме з Києва до Шарджі щосереди та суботи. Перший політ запланований на 20 жовтня.

Читати  Відкриється тільки для багатих: острів Балі має намір заборонити в'їзд "бюджетним" туристам

Вартість квитків в один бік стартує від 117 євров обидва – від 233 євро.

Умови в’їзду до ОАЕ

Як інформує консульська служба МЗС України, українцям, які мають намір відвідати Об’єднані Арабські Емірати з туристичною метою – в’їзд дозволено з виконанням наступних вимог:

Всі пасажири, які подорожують до ОАЕ, повинні надати під час реєстрації на рейс в аеропорту відправлення:

  • поліс міжнародного медичного страхування, який підтверджує покриття витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19 та перебуванням в умовах ізоляції на території ОАЕ;
  • сертифікат (Сertificate polymerase chain reaction (PCR) swab test), який підтверджує негативні результати тесту на COVID-19. Він має бути заповнений англійською мовою та видрукований;
  • вказаний сертифікат повинен бути виданий не пізніше ніж за 72 годин до прибуття, й наданий лише акредитованими в Україні медичними закладами.
Читати  Фото українця стало символом пожеж у Туреччині: знімок поширили топові ЗМІ

Зазначається, що по прибуттю необхідно пройти ще один тест на COVID-19 в аеропорту. Результат надійде у вигляді повідомлення впродовж 24 годин. До моменту отримання результату тесту необхідно перебувати в умовах самоізоляції в готелі або іншому місці проживання.

Крім того, турист зобов’язаний завантажити додаток “COVID-19 DXB” і зареєструватися у ньому для можливого спілкування надалі з органами охорони здоров’я ОАЕ.

Читати  Як чистять Ейфелеву вежу, Біг-Бен та інші визначні пам'ятки світу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *