Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Біля Занзібару збудують острів для хмарочоса, що виглядатиме як доміно. На ньому будуть розташований пейзажний басейн на даху, причал для яхт, поле для гольфу та 104 вілли над водою.



Ідея проєкту належить Жан-Поль Касії – засновнику і дизайнеру архітектурної фірми в Нью-Йорку та Дубаї. Стиль митця будуть підкреслювати панорамні підйомники та оглядовий майданчик.

Хмарочос на острові

“Вежа Доміно” буде побудована на рукотворному острові, з’єднаному мостом із західним узбережжям Занзібару. У ньому будуть розміщені готелі та житлові будинки з вражаючими зовнішніми терасами, орієнтованими на південний захід, для “приголомшливого краєвиду на Кам’яне місто, узбережжя та ефірні заходи Занзібару”. Будівництво розпочнуть в найближчі пів року, проте висоту комплексу ще тримають в таємниці.

Читати  Танців не буде: мер Ріо-де-Жанейро заявив про неможливість проведення карнавалу

Острівний курортний хмарочос з площею 37 гектарів виглядає як гігантська гра в доміно. Його задумав архітектор Жан-Поль Касія після гри зі своїм покійним батьком та двома синами.

Я мріяв про створення цього проєкту понад 10 років. Між своїм вродженим математичним порядком та геометрією, наявною у природі, чистими лініями та пропорціями, що викликають зростання, прогрес та свободу, він мав усі підшипники ікони, яку будь-хто міг би згадати та намалювати на паперовій серветці,
– розказав Жан-Поль Касії.

Читати  Як запакувати в багаж зимову куртку: простий лайфхак

До приватного курорту можна дістатися вертольотом, човном або мостом. Тут будуть розташовані 104 “ексклюзивні” вілли над водою зі спеціальними кіосками для консьєржів, чотирма вертолітними майданчиками та причалами. Курорт також може похвалитися полем для гольфу з клубним будинком та весільною каплицею, до якої можна дістатися через водний міст. У вежі будуть резиденції, спа-центри, “п’яти-шестизірковий готель”, панорамні підйомники та спеціальна оглядова платформа.

Читати  Жива грілка, менеджер з засмаги й "номер-антихрап": незвичайні послуги, які пропонують в готелях

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *