Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У новому випуску “Світ навиворіт” Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушили на пошуки витоків створення світу слідами найдавніших історій людства і показали місця, які описані в Біблії й Корані.



Щоб розгадати загадку одного з найбільш незвичайних місць на планеті, вони були змушені поїхати у найнебезпечнішу провінцію Пакистану – Белуджистан.

 

Сюди заборонено приїжджати туристам, але команда “Світу навиворіт” отримала спеціальний дозвіл на зйомки з дотриманням правил безпеки та в супроводі озброєної охорони.

Читати  Посольство рекомендує українцям не їздити до Ізраїлю через коронавірус

Белуджистан – це фантастичний регіон, не схожий ні на один інший на планеті. Сюди могли б приїжджати мільйони туристів, щоб побачити ці місця, доторкнутися до них. Але це найнебезпечніша провінція Пакистану, – розповідає мандрівник.

Він також зазначив, що зараз ці місця туристи можуть побачити тільки в програмі. Дмитро сподівається, що коли-небудь локації, які мають неймовірно високий туристичний потенціал, будуть доступні для всіх охочих.

Читати  Український туроператор започаткував пряме авіасполучення з Кенією

Якщо вірити послідовникам суфізму, одній з течій ісламу, то саме тут відбувалися події, описані у священних книгах. За суфійською легендою, тут зустрілися Адам і Єва, а Ноїв ковчег причалив до однієї з місцевих скель.

Крім того, суфії стверджують, що із цим регіоном пов’язані не тільки історії про створення світу, а й передбачення кінця світу. Річ у тім, що в одній зі священних печер є камінь, який вказує на те, як довго залишилося існувати людству.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *