Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Угорщина

В Угорщині заборонено займатись сексом з увімкнутим світлом. Попри легалізацію проституції, у країні дозволено займатись коханням винятково з вимкнутим світлом. Можливо, таким чином, угорський законодавець прагне привчити громадян до економії?



Греція

У Греції заборонено взувати високі підбори в історичних локаціях. На думку грецьких законодавців, високі підбори створюють посилений тиск на поверхню, і цим самим руйнують старовинні античні пам’ятки архітектури країни.

Читати  Без шаблонів: маловідомі грецькі острови, що заслуговують на увагу туристів

Нідерланди

У Нідерландах заборонено замикати грабіжника у ванній кімнаті. Якщо ви застали у своєму помешканні незнайомця, який намагається вкрасти ваші речі, то у Нідерландах заборонено утримувати злочинця у закритих приміщеннях, навіть до приїзду поліції. Грабіжник може подати зустрічний позов, у якому вкаже, що ви порушили його право на свободу пересування.

Читати  Ізраїль запровадив обов'язкову самоізоляцію для туристів

Фінляндія

У Фінляндії заборонено вмикати музику чи рекламні аудіооголошення у громадському транспорті і таксі. Вимога стосується як водіїв, так і пасажирів. Подібний закон був би корисним і в Україні, з огляду на те, що з автівок таксистів часто лунає шансон, чи не так?

Велика Британія

Велика Британія славиться незліченною кількістю пабів, барів та розвиненим нічним життям. Однак саме у цій країні діє закон, який забороняє відвідувачам всіх громадських закладів бути п’яними.

Читати  Посаг за наречену: чому це досі практикують в Індії

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *