Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туристи, що планують відпустку у Греції, зазвичай вирушають на найпопулярніші острови – Родос, Міконос, Санторіні та інші. Однак ця країна може вразити й менш відомими місцями.



Відпочинок на непопулярних грецьких островах може сподобатися мандрівникам навіть більше за звичні варіанти. Через те, що там немає великої кількості туристів, зайві люди не заважатимуть розслабитися, а відпустка обійдеться дешевше.

Тінос

Дикі острівні пейзажі Тіноса сподобаються туристам, які захочуть поєднати бездоганний пляжний відпочинок з дослідженнями природних та культурних надбань.

Мальовнича горбиста місцевість та десятки цікавих селищ, де можна познайомитися з місцевим побутом, помилуватися вимощеними справжнім мармуром будівлями та морськими краєвидами, – це найкращі чудова можливість відпочити душею та тілом.

Особливої уваги заслуговує церква Пресвятої Богородиці у Хорі – столиці Тіноса. Вона є місцем православного паломництва і робить острів справжнім релігійним і культурним центром.

Читати  Лаунж в пустелі та вражаючі відкриття: в Єгипті для туристів відкриють незвичайні об'єкти

Сіфнос

Острів Сіфнос потішить мандрівників прекрасними бухтами з кришталево чистою морською водою та мальовничими селищами, де пригощають стравами місцевої кухні.

На Сіфносі є пляжі на будь-який смак. Любителі комфорту вподобають усамітнені піщані пляжі або ж доглянуті пляжі з хорошою інфраструктурою та відзнаками. А от шукачі нових вражень можуть вирушити на пляжі зі скелистими берегами. До деяких з них доведеться йти вузькими стежками або плисти морем, але це лише додає ще більшого шарму.

Що ж до культурно-розважальної програми, тут також знайдеться, що робити. На острові є величезна кількість церков, капличок та монастирів, які буде цікаво побачити.

Читати  Ніяких магнітиків: небанальні сувеніри, які варто привезти з подорожі

Мандрівникам особливо радять відвідати містечко Аполлонія, побудоване на 3-х пагорбах. Тут можна познайомитися з традиційною місцевою архітектурою, а також побачити колекцію скульптур та кераміки різних періодів у музеях.

Аморгос

Аморгос не користується популярністю у туристів через те, що туди досить складно та довго добиратися. На острові немає аеропорту, тож доведеться плисти на поромі. Але тим, хто наважиться на таку подорож, Аморгос подарує незабутню відпустку.

Тут можна спробувати на собі грецький стиль життя, що ідеально підходить для втечі від гамору та метушні. На Аморгосі не потрібно нікуди поспішати, краще зосередитися на насолоді, яку дарують прекрасні краєвиди, затишні пляжі та сімейні ресторани.

Читати  5 наймальовничіших сіл та містечок у світі

Коли захочеться трішки більше активності, можна відвідати Археологічний музей у вежі Гавра, де забрані цікаві експонати з усього острова, монастир Богородиці з рідкісними релігійними реліквіями, руїни давнього міста Міноа.

Андрос

Острів Андрос підійде для активних туристів. Ця місцевість переповнена горами, каньйонами, гарячими джерелами, виноградниками та гаями, які дуже цікаво досліджувати.

Вистачає тут і культурних пам’яток. Мандрівникам варто побачити: маяк Турлітіс, побудований на скалі посеред моря, Археологічний та Морський музеї, замок Святого Петра, руїни давнього міста в Палеополі.

Після такого дозвілля на відпочивальників чекатимуть приморські містечка та селища з магазинами, ресторанами, барами та традиційними грецькими тавернами. Це те, що потрібно, аби відновити сили після активного дня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *