Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відтепер номери готелів світової мережі Hyatt можна буде відкрити й без наявності ключ-карти. Для цього туристам потрібен iPhone або Apple Watch зі встановленим спеціальним додатком.



Компанія Apple стала партнером Hyatt, що володіє близько 1000 готелів по всьому світу. Відтепер їхні клієнти зможуть отримати цифровий ключ від номера.

Цифровий ключ замість картки

При заселенні гостю готелю потрібно буде завантажити додаток Hyatt та отримати доступ до ключа. Він одразу ж опиниться в Apple Wallet, тож туристу не потрібно буде щоразу відкривати додаток та турбуватися про доступ до інтернету. Мешканцю готелю буде достатньо піднести свій гаджет до зчитувача ключа, і двері до кімнати відчиняться.

Читати  З'їжте стіни з бубликів і пончиків в цьому готельному номері, оформленому в тематиці вуглеводів.

Цифровий ключ активується, як тільки номер буде готовий до заселення гостя, і буде доступним до кінця його проживання у готелі. Якщо відпочивальнику потрібно буде змінити кімнату, ключ оновиться автоматично.

За допомогою цього ключа можна буде потрапити не лише до номера, а й до інших місць, куди потрібний особливий доступ, до прикладу, тренажерної зали чи СПА-зони.
Для початку ця програма запрацювала у шести готелях мережі у США, але вже невдовзі технологія буде доступною для Hyatt в усьому світі. Хто знає, можливо це стане найближчим майбутнім й для усієї готельної індустрії.

Читати  Як убезпечити себе в готелі під час подорожі: працівник назвав дієві способи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *