Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Новий готель StarDome забезпечить унікальний спосіб познайомитися з Андами. Там туристам пропонують провести ніч в скляному куполі між гір.



StarDome відкриють наприкінці лютого. Готель розташований між Куско та Мачу-Пікчу і пропонує гостям познайомитися зі Священною долиною інків ближче.

У StarDome зробили 6 розкішних люксів для незабутньої відпустки. Основу будівлі становить унікальний скляний купол.

Читати  До Трускавця за відновленням сил після ковіду

Готелем управляє місцеве товариство корінних народів кечуа. Ще один партнер закладу – Боб Берман, адвокат з Торонто. Чоловік втратив дружину – жінка померла у 38 років від раку. Трагедія змусила адвоката вирушити на духовні пошуки. В результаті він опинився у Священній долині інків.

Там чоловік зустрів місцевого шамана Карлоса Гібаху, який і запропонував придбати землю для будівництва. Берман спершу мешкав там сам, а потім вирішив побудувати готель, в якому мандрівники зможуть по-справжньому зрозуміти магію місцевих гір.

Читати  Понад пів сотні традиційних зразків фасадів: барвистий та хаотичний готель у Нідерландах

Гості зможуть дивитися на зорі в телескоп

У готелі є 5 кімнат на першому поверсі, та неймовірна StarDeck на другому рівні – там гості милуватимуться природою крізь скляні стіни від підлоги до стелі. Не забули навіть про телескоп для того, щоб дивитися на зірки.

Ціна ночі в готелі буде коливатися: від 399 доларів у низький сезон до 1299 доларів у високий сезон. У вартість буде входити традиційний місцевий сніданок.

Читати  10-та ювілейна міжнародна премія Hospitality Awards 2020: реєстрацію готелів відкрито

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *