Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Минулого року у діловому центрі Дніпра гостинно відчинив свої двері SOHO Boutique Hotel, що поєднав у собі виразні елементи загадкової східної та сучасної європейської культур. За короткий проміжок часу він став улюбленцем підприємців, які подорожують у справах, закоханих пар, котрі потребують тиші та спокою у великому місті, дружніх родин, які не можуть уявити свій відпочинок без сервісу найвищого рівня.



Керівниця комплексу SOHO, до складу якого входить SOHO Boutique Hotel, Злата Головій розповіла про справу всього свого життя та речі, що залишаються за лаштунками великого бізнесу.     

Злато, в 2014 році комплекс SOHO викликав фурор своїм відкриттям. Як виникла ідея проекту?

Уявіть, як у глибинах мушлі зароджується сяюча перлина. У бурхливих океанічних хвилях, прихована від голодних очей хижаків, вона збільшується у розмірах, приймає відповідну форму, поступово набуваючи дивовижного кольору, який потім неодмінно вразить того, хто наважиться дістати її з мулкого дна.

Як бачите, я наважилася. Мені кортіло, щоб, наче Венера на картині Боттічеллі, однак у нашому випадку — не на узбережжі, а у серці залізно-бетонного мегаполісу з’явилася локація, яка б дарувала жінкам і чоловікам красу, енергію, силу та здоров’я. Локація, під склепіннями якої кожен зазнавав би внутрішніх і зовнішніх трансформацій. Комплекс SOHO (Boutique Hotel, Restaurant & Bar, Beauty Center) та його неймовірна команда — це левова частка моєї душі у матеріальній оболонці, мета якої допомагати людям пізнавати мистецтво піднесеного, гармонійного, вишуканого.

Такі керівники, як ви – велика рідкість. Як підбираєте людей до своєї команди?

Мені важливі не лише професійні, але й особисті якості людини. На власному досвіді я неодноразово переконувалися, що поєднання цих двох аспектів — значно ефективніше, ніж щось одне. Особливо у бізнесі, який міцно зав’язаний на комунікації з яскравими та непередбачуваними представниками сучасного соціуму. Мені важливо бачити, що колеги зацікавлені у нашій спільній справі, що вони прагнуть до самовдосконалення та вивчення новітніх тенденцій у beauty-, спорт-, медичній та гастроіндустрії. Я маю бути цілковито впевненою у надійності та компетентності людей, яких я обираю до своєї команди.

Читати  В Ужгороді з’явиться архітектурний маршрут об’єктами чеської культури

 

Ви приділяєте велику увагу тренінгу й розвитку своєї команди. Вона регулярно відвідує світові майстер-класи, спілкується з фахівцями європейського рівня. А що живить і надихає саме вас? Як вам вдається йти в ногу з часом?

Звісно, у моєму щільному графіку також завжди знайдеться місце для майстер-класів, що допомагають мені зростати як керівнику і підприємцю. Це дозволяє триматися у тонусі, надає можливість спілкуватися з цікавими особистостями, професіоналами своєї справи, що досягли приголомшливих висот у певній сфері. Також приділяю достатню кількість часу для ознайомлення з сучасними літературними, митецькими, кінематографічними новинками, подорожуючи світом у пошуках нового досвіду. Цікавлюсь хобі та заняттями сина, аби розуміти моделі поведінки та мислення міленіалів. Я весь час перебуваю у русі, але не броунівському (хаотичному), а в чітко вивіреному, спланованому та продуктивному.    

Як власниця бізнесу відчуває себе на такому конкурентному ринку? Доводилось доводити чоловікам, що з вами варто рахуватися?

Наше (жіноче) щастя, що світова спільнота намагається подолати гендерні стереотипи. Тому я не відчуваю себе Скарлетт О’Харою з 1860-х років, яка змушена доводити чоловікам, що ті, у чиєму гардеробі превалюють спідниці та сукні, не поступаються їм розумовими здібностями, професійною хваткою чи далекоглядністю, якій можуть позаздрити гросмейстери. Можливо, мені пощастило, що у моєму оточенні немає затятих консерваторів. Але, якщо раптово з’являться, будьте впевнені, я зможу їх переконати, що з представницями прекрасної статі слід рахуватися. (Посміхається.)

 

Пандемія зачепила всі сторони нашого життя і особливо сферу послуг. Як вам вдалося не впасти духом і зберегти бізнес та команду? Поділіться секретом вашого успіху.

У гарного керівника на випадок скрутних часів завжди має бути заздалегідь розроблений більш-менш чіткий план дій. Також важливим є вміння адаптуватися до нових обставин. Усі інші питання можна вирішити у процесі перевлаштування бізнесу до особливих умов функціонування.

Щодо емоційного стану, то ось вам сувора правда: лідер не може дозволити собі такої розкоші, як паніка, нерви чи вагання. Він — приклад для своєї команди, уособлення непохитності, надійності та сили, який майстерно приховує за металевим поглядом шквал справжніх почуттів. Головне — надихати свою команду та мотивувати її, аби ефективно долати труднощі. 

Читати  Держтуризм анонсував відкриття нових міжнародних готелей в Україні

Дивлячись на вас, на думку спадає тільки одне — ви ламаєте всі стереотипи. О котрій ви прокидаєтеся, щоб все встигнути, і з чого складається ваш день?

Не лякайтеся, але я прокидаюся о п’ятій. (Посміхається.) Поки моє місто спить, готуюся до робочого дня: виконую ранкові фізичні вправи, обираю вбрання в залежності від настрою та справ, які чекають мене попереду, легко снідаю, а потім одразу вирушаю до комплексу.  Минулого року ми відкрили SOHO Boutique Hotel, і мені важливо, щоб усі його гості були задоволені сервісом і послугами, які їм надаються. Цьому напряму своєї діяльності я приділяю зараз більшу частку уваги, аби він відповідав європейським стандартам і не поступався кращим представникам готельного бізнесу.

Злато, не секрет, що найбільша віддушина для вас це ваша сім’я ваш «тандем». Ви не просто берете активну участь у захопленнях сина, а й приділяєте світу дітей професійну увагу. Розкажіть, як з’явилася ідея створення дитячої школи кіно і телебачення UFC Kids, і як вплинуло навчання в ній на вашого сина Влада?

Ідея створення UFC Kids належить, на жаль, не мені. Але я можу пишатися власними докладеними зусиллями, а також зусиллями неймовірних педагогів, які вирішили співпрацювати з UFC Kids в той час, коли я стала керівником видавничого дому Oscar.

Я вдячна, що ви помітили, яку роль грає син у моєму житті. Він той, хто надихає мене на експерименти та усілякі карколомні пригоди. Разом з ним ми продукуємо нові ідеї фотопроєктів для Oscar Kids, обговорюємо актуальні освітні тренди серед молоді, які можна додати до програми UFC Kids. Щоправда, Влад з кожним роком все швидше дорослішає на моїх очах, тому я щиро рада, що UFC Kids допомагає йому почувати себе впевнено та комфортно серед однолітків (завдяки заняттям ораторським та акторським мистецтвом, основами психології та етикету).

Читати  У Таїланді почала діяти заборона на використання сонцезахисних кремів: причина обмеження

 Якою ви бачите місію видавничого дому Oscar і fashion-журналу Oscar Kids? У чому особливість роботи з дитячою аудиторією?

Погодьтеся, що контент сучасних друкованих ЗМІ повинен бути, перш за все, якісним і таким, що чіпляє, надихає, а іноді навіть кидає виклик особисто вам, існуючим стереотипам. Видавничий дім Oscar займається цим ось вже дванадцять років. Fashion-журнал Oscar Kids виконує одночасно просвітницьку та розважальну функції: завдяки нашим матеріалам діти та підлітки мають змогу дізнатися про сучасне та класичне мистецтво, розібратися у музичних жанрах, розвити гарний літературний смак, навчитися з користю проводити час, узявши до рук ґаджети. Щоправда, інтереси міленіалів так швидко змінюються, що встигати за ними доволі складно. Але й цьому ми даємо раду. (Посміхається.)    

Як ви відпочиваєте? Що утримує вас від емоційного вигоряння?

Коли вам до душі те, що ви робите, з ким спілкуєтеся, ким надихаєтеся та кого надихаєте, емоційне вигоряння здається такою собі примарою. А от що стосується пошуку оригінальних бізнес- і творчих ідей, поділюся з вами особистим лайфхаком: достатньо двох (у моєму випадку) квитків на авіарейс, невеличкої валізи, гарного настрою та бажання зануритися з головою у дива інших країн, щоб вже через незначний проміжок часу феєрично комбінувати, імпровізувати та втілювати жадане у життя. 

Ви любите подорожувати. Є місця, країни, куди хочеться повертатися знову і знову? Чи є такі місця в Україні?

Кожен куточок світу здатен вразити мене до глибини душі: так, наприклад, Сполучені Штати підкорили мене своїм шаленим ритмом і духом бунтарства, Франція закохала легкістю та жіночністю, а В’єтнам дозволив стати ближче до природи та розуміння власного внутрішнього світу. Незважаючи на це, я глибоко ціную багатства Украйни: наші мальовничі гірські схили, узбережжя Чорного та Азовського моря, інфраструктури Києва, Львова, Одеси, Харкова та Дніпра. І мені приємно щемить серце, що українці згадали про красу та можливості нашого краю, нехай і в той час, коли кордони багатьох інших держав зачинені для нас.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *