Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

При плануванні весілля для наречених важливими є багато факторів, зокрема, вигідне розташування ресторану, стильний інтер’єр, смачна кухня та високий рівень сервісу. Серед усіх пропозицій у Львові пропонуємо звернути увагу на BANKHOTEL, який знаходиться у самому серці міста (вул. Листопадового Чину, 8).



Готель пропонує три різних локації, в залежності від стилю та масштабу святкування:

  1. CONGRESS HALL
    Зал, що знаходиться на другому поверсі готелю, має площу 500м.кв і зможе комфортно розмістити 150 гостей. За допомогою мобільних стін можна зонувати площу, що дає можливість виокремити, наприклад, дитячу кімнату чи створити інші зони, в залежності від ідеї. Поруч знаходиться зимовий сад із двориком для церемонії, кендібару чи фотозони.
  2. SAFE RESTAURANT
    На першому поверсі готелю  знаходиться ресторан SAFE, місткість – 60 осіб. Унікальний інтер’єр: відкрите тинькування оригінальної будівлі Австро-Угорського банку, сейф-гігант часів Франца Йосифа, унікальна люстра, окремі зони для кендібару та танців, багато світла, що пробивається крізь великі вікна, та ще більше зелені у мобільних вазонах.
  3.  WINE BAR RESERVE
     Винна кімната із терасою на сьомому поверсі – справжня окраса готелю, ідеальна для затишних камерних святкувань та готова розмістити до 30-ти гостей. Неперевершений інтер’єр, камін, незабутня панорама на старе місто та, головне, повна ізоляція від решти готелю.
    Також BANKHOTEL пропонує ідеальні умови:
    – унікальний інтер’єр та авторська кухня;
    – кондитерська майстерня;
    – доба проживання для наречених у подарунок;
    – спеціальна ціна на проживання для гостей;
    – студія краси для потреб нареченої;
    – безкоштовна фотосесія на території готелю та 50% знижка на фотосесію в номері Люкс;
    – і найголовніше – відмінний сервіс п’ятизіркового готелю.Усі деталі на сайті www.bankhotel.com.ua та за телефоном +38 068 297 50 65. Івент-менеджер Юлія із радістю допоможе в організації події та відповість на усі запитання!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *