Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В’їзні візи для громадян країн, з яких туристи хочуть приїжджати в Україну, необхідно скасувати. Про це заявив президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками туристичного бізнесу в Кам’янці-Подільському.



“Я дам завдання – тому що це моя вертикаль, МЗС. Моя пропозиція про візову лібералізацію, особливо зараз – скасувати візи з того списку країн, громадяни яких хочуть до нас потрапити”, – сказав він.

Читати  SkyUp Airlines запускає польоти з Києва до ще одного міста Польщі

За словами Зеленського, візи можуть бути скасовані, зокрема, для громадян Австралії, Нової Зеландії, Китаю і арабських країн.

Він зазначив, що до теперішнього часу МЗС дотримувалося дзеркального принципу: коли якась країна скасовує візи для українців, то й Україна скасовує візи для громадян цієї країни.

“Але зараз не той час, нам треба конкурувати за туриста”, – заявив Зеленський. Він також зазначив, що коли виїзд за кордон обмежений через пандемію коронавірусу, внутрішній туризм може отримати серйозний розвиток в Україні.

Читати  В Ужгороді масово квітнуть рожеві сакури

“Ми з вами об’їхали, я думаю, весь світ, принаймні, багато країн. І ми бачимо, що є в Україні, що можна з цим зробити”, – сказав президент, звертаючись до представників туристичної галузі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *