Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Україна – дивовижна країна, в якій є безліч цікавих місць для відпочинку. Скелясті гори, романтичне узбережжя та унікальні перлини природи об’єдналися в нашій країні. З ослабленням карантину подорожі знову повертаються в наше життя. Щоб відірватися від міської суєти, напевно, ви задумалися, куди поїхати на машині в Україні на пару днів. Самостійна подорож на машині часто набагато цікавіше, ніж екскурсії по заздалегідь обраному шляху.



Куди поїхати на вихідні з дітьми: село Бакота

Село розташоване в Кам’янець-Подільському районі Хмельницької області. Якщо поїздка до Ірландії на вікенд неможлива, то місцеві краси, пагорби і скласти рельєфи можуть замінити північну країну. З села Бакота відкривається мальовничий вид на Дністер і красу природи. Крім того, численні археологічні розкопки підтвердили, що саме у цій місцевості було знайдено безліч стародавніх святилищ, капищ та курганів. Саме село вважається затопленим і його немає на картах, але знайти ви його зможете, проїхавши 50 кілометрів від міста Кам’янець-Подільський. Це вигідний маршрут, оскільки ви відразу зможете відвідати кілька цікавих місць.

Читати  Закрите авіасполучення з Білоруссю: як повернутися українцям

Куди поїхати з сім’єю на вихідні: Буцький каньйон

Всього за 3-4 години з Києва можна дістатися в дивовижне місце в Черкаській області – Буцький каньйон. Величезні береги зі скель оточили річку Гірський Тікіч, яка охоплює кілька областей України. Буцький каньйон особливо привабливий для туристів в теплу пору року. Природа перетворюється в зелені фарби, розквітають дикі тюльпани, а водоспад додає свіжості і родзинки цій місцевості. Вирушаючи туди з сім’єю на цілий день, ви точно не встигнете занудьгувати. Також ви знайдете розкішні руїни старого млина, який був побудований ще кілька століть тому.

Місця для відпочинку в Україні: берег Чорного моря

Якщо ви готові до дальньої дороги, поїздка до Одеси або інших гарних місць на березі Чорного моря стануть для вас можливістю перезавантажитися і насолодитися дивовижною красою моря. Прогулянки по узбережжю, вечеря з сім’єю у ресторані або ж пікнік на березі моря – за уїк-енд в Одесі можна встигнути багато. Якщо виїхати заздалегідь, наприклад, в п’ятницю, то ви зможете залишитися на кілька ночей. Отже, продовживши свою міні-відпустку, ви встигнете відвідати й інші мальовничі місця Миколаївській області.

Читати  У Маріуполі презентували туристичний бренд Приазов’я

Куди поїхати з наметами: Кінбурнська коса

Якщо ви запланували поїздку до Миколаївської області, то однією з її головних перлин, які точно варто побачити своїми очима, є Кінбурнська коса. Це дивовижний український заповідник, в якому мешкають сотні різних видів тварин, птахів, росте безліч цілющих трав і знаходиться старовинний ліс з одним з найстаріших дубів області. Цікаво, що косу омивають Дніпро і Чорне море з двох сторін.

Куди поїхати на західну Україну: Закарпатська область

Дорога з української столиці до Мукачева або Ужгорода забере цілий день, але зупинку ви зможете зробити у Львові. Потім ви можете вирішити, хочете ви насолодитися мальовничою природою Карпат або ж побачити розкішну архітектуру замків. Якщо ви бажаєте надихнутися історичною архітектурою, то в Закарпатській області ви зможете відвідати красиві замки: Луцький, Підгорецький, Хотинський, Олеський та Острозький. Всі замки може бути складно охопити за один вік-енд, але ви точно встигнете відвідати кілька з них. Також ви можете вирушити в поїздку на Скелі Довбуша або ж побачити маловідомі скелі Смерековий камінь, які розташовані на території заказника “Зачарована Долина”.

Читати  Скільком українцям відмовили у в'їзді польські прикордонники у 2021 році

Куди поїхати з чоловіком на вихідні: Чортові скелі

Від міських буднів можна відпочити й неподалік від Львова. Це група дивовижних скель, які знаходяться між Львовом і містом Винники. “Чортові скелі” знаходяться прямо на вершині лісистого пагорба на висоті 414 метрів над рівнем моря. Внаслідок археологічних розкопок було виявлено, що під скелею знаходився мисливський табір – найдавніше поселення міста Львова. На сучасній території Львова кілька десятків тисяч років тому люди полювали на мамонтів, левів і печерних ведмедів. До скель можна дістатися також з села Лисиничі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *