Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

З наступної середи, 17 березня, Латвія відновить авіасполучення з тими країнами, що не входять до Європейського Союзу. Це стосується й чартерних рейсів.



Польоти до та з країн, що не входять в ЄС, заборонені з березня 2020 року, за винятком короткого періоду до та з Грузії наприкінці минулого літа та восени.

Читати  Цьогоріч у Єгипті вже відпочило 715 тисяч українців

Однак до 6 квітня на території країни ще діятиме надзвичайний стан, тому заборона на поїздки без поважної причини — залишається чинною.

В цей період до Латвії не зможуть в’їжджати громадяни з країн Європейського союзу, Європейської економічної зони, Швейцарії та Великобританії, за винятком таких випадків як робота, навчання, возз’єднання сімей, медичні послуги, транзит або супровід неповнолітніх, повернення на місце проживання або відвідування похорону.

Читати  Вибір інстаграму: які п'ятизіркові готелі вважають найгарнішими у світі

Зазначається, що перевізник зобов’язаний перевіряти, чи надала людина підтвердження мети відвідування країни. Також документ необхідно буде пред’явити на вимогу поліції або Державної прикордонної служби.

В той самий час Міністерство транспорту (MoU) зауважує, що поправки необхідні, оскільки інші країни, включаючи Естонію та Литву, дозволяють пасажирським повітряним транспортам здійснювати польоти в треті країни та назад.

Читати  На Хмельниччині висадили дві тисячі кущів лаванди для популяризування туризму

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *