Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Чимало закоханих мріють відзначити День святого Валентина у романтичній атмосфері серед дикої природи. Дізнайтеся ідеї, які пропонують парам у США – можливо, це наштовхне вас пошукати подібні варіанти в Україні.



Юрта

Сьогодні серед туристів усе популярнішим стає відпочинок в кемпінгах. Серед багатьох оригінальних варіантів американцям пропонують обрати юрту.

Юрта – це тип пересувного житла, яке вкривали шкурами тварин або тканиною. В юртах мешкали кочівники з Центральної та Середньої Азії.

Читати  Без гравітації: скульптури, які створені всупереч усім законам природи

Гостям пропонують зупинитися в автентичному будиночку з усіма благами цивілізації: ванною кімнатою, кухнею, мікрохвильовкою, кавоваркою і навіть великим телевізором.

Романтичний котедж

Крихітні будиночки в традиційному південному стилі розташовані на березі океану у Флориді. Дивовижна природа довкола спонукає насолоджуватися тривалими прогулянками.

Глемпінг

Глемпінг – це розкішна версія звичайного кемпінгу, де люди мешкають в наметах. У глемпінгу вам теж запропонують зупинитися в наметі – однак там на гостей чекає ліжко, ванна кімната та навіть телевізор.

Читати  У Нідерландах для відвідувачів відкриють парк квітів Кекенхоф

Такий відпочинок на День Валентина пропонує парк Marina Dunes, що неподалік Монтерея.

В Україні теж є глемпінги, що пропонують гостям поєднання комфорту та дивовижної природи навкруги.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *