Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сервіс Airbnb шукає кандидата на вакансію мрії кожного мандрівника. Платити за роботу не будуть, однак пропонують щось краще – ця людина абсолютно безкоштовно проведе рік на Сицилії.



Жити та працювати потрібно буде у відреставрованому будинку у невеличкому селищі Самбука. У робочі обов’язки входитиме приймати гостей Airbnb у будинку за 1 євро протягом 9 місяців та брати участь у житті селища. Це не займатиме багато часу, тож обраний кандидат також зможе працювати віддалено.

Життя у Самбуці

Самбука або Sambuca di Sicilia – це сицилійське селище з населенням близько 6000 людей, розташоване за 80 кілометрів від Палермо. Його характеризують унікальним поєднанням італійської та північноафриканської культур та архітектурних стилів. У 2016 році Самбука здобула звання найкрасивішого італійського селища.

Читати  Ідеальний переїзд: у двох італійських містах компенсовують половину вартості оренди житла

Таунхаус, у якому потрібно буде жити, розташований у самому центрі селища. Нещодавно його відремонтували, зберігши усю автентичність та унікальність будівлі.

У 3-поверховому будинку є 2 вітальні, 2 спальні, кухня, зона для роботи, 2 ванних кімнати та додаткова кімната з розкладним диваном. Майбутній господар зможе першим обрати собі спальню до вподоби, а інша залишиться для гостей Airbnb.

Читати  Не Дубаєм єдиним: 5 вагомих причин поїхати на відпочинок в Абу-Дабі

Вимоги та умови

Охочі пристати на цю пропозицію та попрацювати на Airbnb повинні відповідати кільком вимогам:

  • вік – старше ніж 18 років;
  • розмовна англійська мова;
  • можливість переїхати до Самбуки з 30 червня 2022 року.

Знати італійську мову необов’язково – її вивчатимуть уже під час перебування на Сицилії. Мовні курси разом з 4 кулінарними майстер-класами входять в навчальну програму, яку учасник проходитиме в перший місяць життя на острові.

Читати  Санта-Клауси, святі Миколаї та Снігуроньки: у Буковелі відбувся святковий маскарад (відео)

Обраний кандидат зможе взяти із собою сім’ю, друга або партнера. Загальна кількість людей не повинна перевищувати 2 дорослих та 2 дітей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *