Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Абу-Дабі – столиця Об’єднаних Арабських Еміратів. Про цей емірат нерідко забувають туристи, адже набагато популярнішим серед мандрівників є Дубай.



Мандрівники забувають про Абу-Дабі цілком дарма. Цей емірат називають набагато спокійнішим та автентичнішим за Дубай. Розповідаємо, що цікавого для туристів приготував Абу-Дабі.

5 причин відвідати Абу-Дабі

  1. Музей Лувр Абу-Дабі – це єдина у світі офіційна філія французького Лувру. Окрім вражаючої колекції, вам сподобається будівля музею: він розташований прямо на воді й відкриває неймовірний вигляд на панораму міста.
  2. Яс – острів розваг. Тут є величезний аквапарк Yas Island Water Park, Warner Brosers World Abu Dhabi – парк за мотивами улюблених мультфільмів та кіно. Ще одна родзинка – Ferrari World – найбільший у світі тематичний парк площею 200 000 квадратних метрів.
  3. Найбезпечніше місто світу. Так, ним визнали саме Абу-Дабі за версією порталу Numbeo. Цей портал – найбільша у світі база даних, що порівнює показники різних країн і міст та називає рівень злочинності конкретного населеного пункту.
  4. Мечеть шейха Зайда – найкрасивіша мечеть у світі. Цю мечеть можна відвідати безкоштовно. Жінкам також можна заходити всередину, єдина вимога – одягнути абаю.
  5. В ОАЕ не потрібна віза. З 2018-го року між Україною та ОАЕ діє безвізовий режим за умови наявності біометричного паспорта.
Читати  Нові туристичні маршрути Ужанською долиною матимуть аудіогіди

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *