Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іноді на борту літака трапляються такі ввічливі пасажири, що екіпаж літака звертає на них окрему увагу. Для приємних та вихованих людей навіть є спеціальні “секретні” слова.



Такі слова й фрази потрібні, щоб пасажири не здогадувалися, про що йдеться. Кожна команда має власний набір “таємних” фраз, однак деякі трапляються частіше на інші.

Якщо поруч з вами сидить Боб

Якщо ви почули, що стюардеси розмовляють про якогось Боба, це може не бути реальне ім’я людини. Часто словом “Боб” називають “найкращого пасажира на борту” – людину, яка спілкувалося з персоналом ввічливо та приємно.

Читати  Тимошенко заявив про перемовини України з HBO щодо створення туристичної локації у Чорнобилі

Гаряча кава

Ще одна версія секретної назви для приємних людей. Якщо хтось із бортпровідників або бортпровідниць розповідає, що у вашому ряду “гаряча кава”, це не завжди значить, хто хтось п’є ароматний напій.

Іноді так називають приємного та хорошого пасажира, з яким приємно поспілкуватися.

Навіщо це роблять

Екіпажу літака приємно спілкуватися з ввічливими та вихованими людьми. Інколи таким пасажирам можуть запропонувати додатковий напій чи страву або інший невеликий бонус.

Читати  Кіпр вводить обов'язкові експрес-тести для туристів

Навіть якщо ввічливість і не принесе матеріальної винагороди, екіпаж буде уважнішим до такого пасажира й допоможе розв’язати проблеми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *