Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іноді на борту літака трапляються такі ввічливі пасажири, що екіпаж літака звертає на них окрему увагу. Для приємних та вихованих людей навіть є спеціальні “секретні” слова.



Такі слова й фрази потрібні, щоб пасажири не здогадувалися, про що йдеться. Кожна команда має власний набір “таємних” фраз, однак деякі трапляються частіше на інші.

Якщо поруч з вами сидить Боб

Якщо ви почули, що стюардеси розмовляють про якогось Боба, це може не бути реальне ім’я людини. Часто словом “Боб” називають “найкращого пасажира на борту” – людину, яка спілкувалося з персоналом ввічливо та приємно.

Читати  На Вінниччині презентували концепцію Подільського шляху святого Якова

Гаряча кава

Ще одна версія секретної назви для приємних людей. Якщо хтось із бортпровідників або бортпровідниць розповідає, що у вашому ряду “гаряча кава”, це не завжди значить, хто хтось п’є ароматний напій.

Іноді так називають приємного та хорошого пасажира, з яким приємно поспілкуватися.

Навіщо це роблять

Екіпажу літака приємно спілкуватися з ввічливими та вихованими людьми. Інколи таким пасажирам можуть запропонувати додатковий напій чи страву або інший невеликий бонус.

Читати  ДО КІПРУ НІ НОГОЮ: КРАЇНА ВВЕЛА ОБМЕЖЕННЯ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ

Навіть якщо ввічливість і не принесе матеріальної винагороди, екіпаж буде уважнішим до такого пасажира й допоможе розв’язати проблеми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *