Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вінниччина представила концепцію культурного маршруту “Camino Podolico: Подільський шлях святого Якова”, який пролягатиме від Вінниці до Кам’янця-Подільського і об’єднає регіон з мережею міжнародних туристичних маршрутів.



“Приблизна довжина маршруту становитиме 360 км і зможе бути пройдена за 12–14 днів. Він розпочинатиметься у Вінниці, буде проходити через такі міста й селища, як Гнівань, Браїлів, Жмеринка, Бар, Маліївці, Дунаївці та інші, відомі своїми архітектурними пам’ятками, чудовою природою та багатою історією. Фінальною точкою цього шляху стане Кам’янець-Подільський, відкриваючи водночас перспективу продовження маршруту далі на захід”, – розповів директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені.

Читати  Ryanair запускає 18 маршрутів з України

За його словами,  промоційна кампанія маршруту разом з невід’ємними атрибутами мандрівок шляхом святого Якова – паспортом для відміток (“креденсіаль”) та сертифікатом проходження (“компостела”) – розпочнеться навесні. Для туристів буде підготовлена інформація про місця ночівлі й харчування, а також цікаві відомості про історію та пам’ятки краю.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *