Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Аджман – найменший емірат в ОАЕ. Однак він може запропонувати туристам розкішні готелі з власними пляжами, білосніжний пісок та цікаві пам’ятки.



Найкращими в Аджмані вважають пляжі, які обслуговують готелі Kempinski, Tulip Inn Royal та Ramada. Усі вони розташовані на першій лінії, а гостям готелів пропонують користуватися інфраструктурою абсолютно безкоштовно.

Туристи смажать барбекю

Головною особливістю місцевих пляжів є облаштовані місця для барбекю. Тут полюбляють збиратися як туристи, так і місцеві мешканці. Але під час дегустації м’яса на пляжі суворо заборонено вживати алкоголь.

Читати  Експерти назвали найбезпечніші міста світу: хто очолив рейтинг

Якщо ви не живете в одному з розкішних готелів, вам теж відкритий доступ до пляжів та всієї розкішної інфраструктури. Однак за нього потрібно сплатити так званий “денний збір”.

Також в Аджмані є міські пляжі. На них ви знайдете лежаки, кабінки для переодягання, декілька барів. На пляжі увесь час чергують рятувальники.

Читати  Найбільша штучна лагуна в Європі та Туреччині: де збудували нову бірюзову водойму

Що ще подивитися в Аджмані

Музей Аджмана

Місцевий музей розташований у фортеці 18-го століття. Там можна побачити археологічні знахідки та різноманітні артефакти з минулих століть.

Читати  У скільки обійдеться відпочинок в Карпатах на Новий рік 2021

Верф

Верф – це споруда де будують та ремонтують морські судна. В Аджмані розташована верф, де будують традиційні арабські судна під назвою дау.
Зараз на них переважно катають туристів та проводять змагання. Раніше дау використовували для перевезення вантажів та пошуку перлів.

Вважають, що в Аджмані розташований найбільший у світі центр зі створення дау.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *