Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Розпочнемо з традиційної Туреччини!

Які курорти обрати: для молоді – Мармарис та Бодрум, де відпочинок комфортний лише у вересні, бо потім розпочинається період дощів. Популярними залишаються Кемер та Белек, які є курортами преміумкласу для родин та компаній друзів. Вологість на початку осені там мінімальна, а з середини жовтня розпочинаються дощі, тож туристи в цей час їдуть до Аланії та Сіде, де люблять відпочивати з дітьми. Там комфортна погода для пляжного відпочинку до початку листопада.



Погода: повітря орієнтовно +25 градусів, а температура води до 20.

Ціни: стартують від 9800 гривень за двох із перельотом із Києва, проживанням на 7 днів та послугою all inclusive. Врахуйте: в Кемері та Белеку ціни вищі, ніж в Аланії та Сіде.

Завітайте до Греції, яка стала мейнстримом в 2021-му!

Який острів обрати: їдьте на Родос, де є Середземне та Егейське море, якщо ви за відпочинок з родиною. І на найбільший острів Греції Крит завітайте. А Корфу сподобається туристам, які за спокійний відпочинок.

Читати  "Мандруй Україною": у новому випуску Комаров показав українську Сахару і дику Херсонщину

Якщо ви романтик, то завітайте на Санторіні, де є пляжі з чорним піском, але відпочинок там не з бюджетних. І, звісно, на тусовочний та преміальний Міконос заплануйте тріп, де люблять відпочивати селеби. Серед поціновувачів острова – Кендал Дженнер, Демі Мур, Лайонел Річі та інші зірки.

Погода: з вересня по жовтень ідеальний час для відпочинку в Греції. Температура повітря до початку жовтня +29 градусів, а з кінця жовтня +21-22 градуси. Температура води орієнтовно 24-25 градусів весь осінній сезон.

Ціни: за проживання на 7 днів за двох у 3-зірковому готелі та перельотом з Києва заплатите від 23 тис. гривень. В ціну входять сніданки та вечері. Найдорожче відпочинок коштує на Міконосі.

І куди ж без Кіпру!

Які курорти обрати: їдьте на Лімасол та Айя-Напу за тусовочним відпочинком. І на Протарас, щоб побачити на власні очі славнозвісний пляж Konnos з бірюзовою водою та білим піском. Бюджетну Ларнаку рекомендуємо відвідати родинами з дітьми, бо там піщані пляжі з пологим входом.

Читати  У Дрогобичі на Львівщині встановили присвячену солі артінсталяцію

Погода: осіння температура суттєво не відрізняється від літньої – повітря від +25 до +27 градусів, а вода в морі орієнтовно +26 градусів.

Ціни: від 29 тис. гривень на двох із перельотом з Києва, проживанням на 7 днів у 3-ри зірковому готелі і послугою all inclusive.

Мейнстримний Єгипет також в нашій добірці!

Які курорти обрати: якщо ви за сімейний відпочинок з дітьми, то Хургаду, де є пологий вхід в море, а Шарм-ель-Шейх та Марса-Алам рекомендуємо любителям підводного світу.

Погода: у вересні та жовтні температура повітря орієнтовно 28 градусів, у листопаді – 32 градуси, а температура води – 26 градусів.

Ціни: за переліт із Києва на двох та проживання в 3-зірковому готелі на 7 днів із послугою all inclusive заплатите від 16 тис. гривень.

І на завершення – ОАЕ!

Який емірат обрати: за найкращим пляжним відпочинком їдьте в Ель-Фуджейру, яка розташована на узбережжі Індійського океану за 2 години їзди від Дубаїв (всі інші емірати розташовані на Арабській затоці). Але врахуйте, що готелі та море – це єдині “розваги” емірату, тож любителям вечірок рекомендуємо все ж обрати Дубай. В Рас-ель-Хайму, яку називають аналогом Єгипту та Туреччини рекомендуємо вирушити родинам з дітьми, бо там аналогічна історія з розвагами. Фуджейра на узбережжі індійського океану.

Читати  Різдвяний ярмарок у Львові відкриють 17 грудня

І не оминайте пляжі Шарджи, яку називають культурною столицею ОАЕ. До слова, вона розташована за 15 хв їзди від Дубаїв. Туристичний експерт рекомендує протягом відпочинку відвідати декілька еміратів.

Погода: в ОАЕ їдьте в жовтні, бо погода сприятливіша для пляжного відпочинку. Температура повітря в Шарджі, Рас-ель-Хаймі та Дубаї +30 градусів, а в Ель-Фуджейрі +28. Щодо температури моря, то вона від 23 до 25 градусів.

Ціни: за переліт з Києва та проживання в 3-ри зірковому готелі зі сніданками на двох заплатите від 20 тис. гривень.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *